maandag 11 juni 2018

Oefenblaadjes 5de leerjaar om af te printen

Gelieve rechtsboven wel aan te melden om scores en reacties te geven, de. BSO, zelfs aan mijn dochter die in het 5de leerjaar les geeft! Je kunt het blad dan bewerken, opslaan en natuurlijk printen. De werkbladen waar (PDF) achter staat, worden geopend in acrobat-reader. Dit kopieerblad hoort bij Rekensprong Plus , Map van Wibbel.


Zet de volgende percenten om in een vereenvoudigde breuk.

Kleur op de vierhoek de zijde(n) die je moet meten om de omtrek te berekenen groen. Je kunt af en toe eens controleren of de leerlingen het spel correct spelen. Moesten er ergens foutjes ingekropen zijn, of heb je problemen met printen , dan kan je me contacteren via een van de social buttons. Woordpakketten voor het 2de tot 6de leerjaar. Eveneens eenvoudig af te drukken om thuis te oefenen.


Als mijn juf ziek is, vragen we om dit werkboekje af te drukken . Wiskunde: getallenkennis - bewerkingen. Allerlei InternetOefeningen .

Nog steeds onbeperkt werkbladen printen , wel vele nieuwe somtypen en uitbreidingen! Kies in het menu een onderwerp uit. Werken met een verhoudingstabel ( om te printen ). Maak hier zelf werkblaadjes om de klok te oefenen. Hieronder vind je oefenblaadjes die je gratis kan printen. Door op start te drukken zal de oefeningenreeks van start gaan.


Om af te printen , Om af te printen , Wat kan je oefenen in Bingel 2de leerjaar ? Zo zijn er de werkbladen tafels groep en groep die je hier kan printen. Ik oefen rekenen 5de leerjaar : Om rekenen goed in het hoofd en de vingers te hebben. Leverbaar op week of meer.


Dit boekje bevat 1gevarieerde oefenbladen rekenen en vraagstukken, samen. Zo maakt je kind zich de leerstof eigen, door te herhalen en te oefenen. Wil je alvast een kijkje nemen in het materiaal van Rekensprong Plus? We bieden je hieronder de mogelijkheid om voorbeeldmateriaal van het vijfde leerjaar te.


Groep staat voor het 6de leerjaar , voor het 5de ,. Hier en daar heb je ook de mogelijkheid om zelf werkblaadjes af te drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts