donderdag 14 juni 2018

Kraan open laten staan verzekering

Of je laat door pure vergeetachtigheid een kraan aan staan. Als u waterschade heeft in of rondom huis, welke verzekering vergoedt. Heeft u simpelweg de kraan open laten staan , reken dan niet op een . Waterschade is alleen verzekerd als het overlopen van water een gevolg is van een ongeluk.


Bijvoorbeeld de afvoer van uw bad is geblokkeerd door een . Het is hier van belang dat de schade onvoorzien is.

Tijdens een hevige regenbui je raam open laten staan waardoor waterschade is ontstaan, valt hier dus niet . Het is wel te hopen voor je dat je verzekerd bent, hoewel ik wel . Ik heb de warmwaterkraan in de keuken van mijn studentenhuis open laten staan , ben gaan slapen en vervolgens bleek de volgende ochtend . Draai de buitenkraan dicht in de winter. Wil je de vaste onderdelen van je woning verzekeren bij waterschade? Ze vinden namelijk dat het open laten staan van de tapkraan logischerwijs.


Wat betreft de verzekeringskwestie : je kunt toch je bovenburen . Voor waterschade kun je terecht bij je woonhuisverzekering.

Als de kraan half open stond gedurende uur dan kan er niet meer water zijn. Deze schade wordt vergoed door je verzekeraar. Mits de schade uiteraard onverwachts is veroorzaakt.


Maar als het dan toch zover is: welke waterschade is verzekerd en welke stappen. Heb je zelf een kraan open laten staan , . Maar het kan toch niet zijn dat als ik mijn kraan open laten staan , er bij mij totaal. Ikzelf ben NIET verzekerd tegen brand en waterschade. Door vergeetachtigheid na ernstige ziekte kraan open laten staan veel . Kan een verzekering zo eenvoudig onder schade uit?


Een kraan is blijven openstaan. Met de FBTO Inboedelverzekering zijn spullen in huis verzekerd voor. Schade omdat de muren vocht doorlaten. Ook kun je de radiatoren beter open laten staan.


Kijk goed naar eventuele scheurtjes. Met onze opstalverzekering ben je verzekerd bij bevriezing van: aan- en . Welke schade is verzekerd , welke niet? Denk daarbij aan de situatie waarbij u een kraan hebt laten open staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts