woensdag 20 juni 2018

Zelf extra groep aanleggen in meterkast

Een extra groep aanleggen in je meterkast ? Lees hier alles over het aanleggen van extra groepen. Wij zijn specialist in alles rondom elektra. Van meterkast tot aansluiting. Spring naar Zelf extra groep aanleggen in de meterkast - Als u zelf een een extra elektra groep wilt plaatsen in uw groepenkast is dit dan wel .

Er zijn installateurs die zelf gewoon een zegel mogen plaatsen, . Aanleggen extra groep nov. Extra groepen aanleggen nov. Groepenkast erbij, zelf aansluiten? Kosten extra groep (en) aanleggen jan. Hoe leg ik een extra groep aan?


Dit doet u door een extra zekering te plaatsen in de meterkast.

Het aanleggen van een extra groep in uw groepenkast voorkomt overbelasting van de stoppen. Lees meer info over meer vermogen in uw meterkast. Draden trekken per meter , € -. Kabel 3×via kruipruimte per meter, € -. De experts uit ons netwerk vervangen uw meterkast of plaatsen een extra. Tenzij je zelf een electriciën bent, kun je er altijd beter voor kiezen om dit door . Heeft u zelf voldoende basiskennis van elektrotechniek dan kunt u bepaalde elektro werkzaamheden zelf uitvoeren, hieronder geven wij.


Werk niet in de groepenkast ( meterkast ). Dus bij verbouwing aan een badkamer extra alert op de diverse voorschriften. Heb jij ook extra groepen in jouw meterkast nodig? Je groepenkast laten aanleggen via Werkspot. Ik heb zelf echt geen kaas gegeten van elektra, of sowieso van klussen.


Vraag: hoe eenvoudig is het om wat (zeg: vier?) extra groepen aan te. In een aantal gevallen kan het nodig zijn een extra groep te laten aansluiten in je. Zelf een extra groep aanleggen in je groepenkast wordt dan ook ten zeerste .

U kunt zelf een nieuwe, extra groep aanleggen in uw eigen groepenkast. Plaats de zekering in de meterkast , naast de andere zekeringen. Het samenstellen van een groepenkast kunt u zelf doen. Een lasdoosje vervangen of een nieuwe aardlek en extra groep bijmaken is nogal een verschil, dat eerste is door een beginner nog wel te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts