donderdag 14 juni 2018

Haccp eisen horeca keuken

Daarnaast moet een horeca keuken aan allerlei eisen voldoen. Genoeg aspecten om rekening mee te houden dus! In dit artikel lees je waar je . U voldoet aan de wetgeving. KHN is uitgever en eigenaar van de Hygiënecode voor de horeca.


Schone kleding voorkomt dat vuil en bacteriën in de keuken komen.

Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants i. De hygiënecode voor de horeca is gebaseerd op Europese. Bestel via KHN de Hygiënecode voor de horeca. Als de setting niet aan de wettelijke eisen voldoet, geef dan wat veranderd moet worden. Een keukenvloer zonder afvoerputjes: Voldoet bij . De Hygiënecode voor de horeca is gebaseerd op Europese wetgeving.


Overigens als het gaat om M gaat het dan om een keuken in de horeca of. Eén van de dingen die er uit voortvloeit is het hygiënisch te werk gaan.

Voedingsmiddelen die bij ontvangst in de keuken rauw bereid worden of. HACCP -beginselen moeten werken. Dan gebruik je de keuken waarschijnlijk zowel zakelijk als privé. Eten, roken, kauwgom en drinken zijn strikt verboden in de keuken. HYGIENE- EISEN VOOR LOKALEN EN DE WERKOMGEVING.


Opstellen van het programma van eisen voor het voedingsbelei. Vuil en schoon bestek, servies, keukengereedschap en dergelijke moeten van. Geëmailleerde voorwerpen zijn niet geschikt voor een keuken in een horecabedrijf. Bezoekers van uw horeca onderneming zien het als uw medewerkers onverzorgd. Draag in de keuken een pet of haarnetje.


Spreek ze aan als hun persoonlijke hygiëne niet voldoet aan uw eisen. Ook aan de afwerking en inrichting moeten hoge eisen gesteld worden want. De eisen waaraan een toiletruimte moet voldoen zijn duidelijker beschreven.


Producten mogen maximaal uur in de keuken “uitwasemen”. Steeds meer horecabedrijven overtreden de regels voor de voedselhygiëne. Horeca , catering en instellingskeuken.


Dat doet de NVWA bij producenten, handelaren en horeca. Om de voedselveiligheid in de horeca te waarborgen, vinden op regelmatige.

De hoge eisen met betrekking tot hygiëne die door de overheid - maar ook door. Hierin is het plafond een belangrijk onderdeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts