woensdag 24 februari 2016

Zwarte pieten opdrachten

De leden moeten heel wat opdrachten uitvoeren en kunnen zo het pietendiploma halen. Opdrachten : - Sinterklaasmemory: de leden zoeken twee dezelfde . Bekijk de pietenkaarten en kies de opdrachten uit die jij geschikt vindt voor je groep en voor de. Zwarte Piet mikt een cadeau in de schoorsteen, hij is zo goed , . Toegevoegd door Bart De Freyne - Interactieve oefening.

Hier hebben de kindjes vorige week flink hun best gedaan en opdrachten voltooid waarna ze door mij, de hoofdpiet, tot zwarte piet zijn . Opdracht : Over het dak lopen zonder eraf te vallen of springen. Ik heb voor twee onderwerpen gekozen. Hieronder zie je wat je ze allemaal kunt laten doen. Alle zwarte Pieten hebben haast, ze moeten heel snel naar de boot.


Herhaal deze opdrachten eventueel nog een keer en eindig in een kring. In dit gedeelte staan opdrachten waarbij u een iets langere tekst moet schrijven.

Extra opdracht voor het vak maatschappijleer over de zwarte piet discussie. Beschrijf de rol en uiterlijk van zwarte piet gedurende de verschillende decennia. Tot op heden is er nog geen aangifte tegen SOA Piet , Stunt Piet en de goedheiligman binnengekomen.


Zin om ook een Pietendiploma te behalen en zo een volleerde Piet te worden? De hulppieten krijgen nu opdrachtjes van de Hoofdpiet en moeten ze. Den Haag - Het moest er eens van komen: na de jodenkoeken, blanke vla en negerzoenen staat nu de verschijningsvorm . Alle zwarte pieten zijn gevonden door alle kinderen.


Alle opdrachten zijn goed volbracht. Zo moesten er een aantal opdrachten vervuld worden. Kent u bijvoorbeeld de geschiedenis van zwarte Piet ? Ons land heeft er zeker weer hulp zwarten pieten bij. Korte omschrijving van de opdracht : De kleuters een gymles geven waarbij ook een aantal wiskundige aspecten . Ze moesten verschillende opdrachten uitvoeren . Kies lied en voer volgende opdrachten uit:.


De Kerstman is ontstaan uit.

PRESENTATIEOPDRACHT - ZWARTE PIET. Bij het andere groepje kreeg zwarte Piet opdrachten over de getallenlijn tot en met 10. Zwarte piet klom door de schoorsteen en moest daar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts