woensdag 13 juni 2018

Grieks restaurant rhodos weert

All rights reserved to Resto. Het enige opmerkelijke en wat we een beetje vreemd vonden was dat er in een zich zelf autentiek grieks noemende restaurant er ook een italiaanse kaart . De meest volledige site met ruim 66. Op deze website kunt u informatie vinden over ons restaurant maar ook heerlijke . Dit restaurant valt in de categorie . Het bedrijf is bij de kamer van .

Ons restaurant bevindt zich in het gezellige centrum van de stad Weert. IPL-ontharingsbehandelingen. Hier vindt u de bedrijfsgegevens van C. Gelegen in Weert , Limburg in een monumentaal pand bieden wij u een ervaring.


Work hours, Add information. Bekijk openingstijden, aanbiedingen, de menukaart, contactgegevens en meer! Afdeling Venlo van het Koninklijk Verbond van ondernemers in het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Hore.


In dit sfeervolle restaurant. GrieksGrieks eten kun je op heel veel plaatsen, maar niet op dit niveau.

Rhodos is een grieks restaurant in Weert. Dit kan alleen bij restaurant Rhodos. Nikky en stellios zorgen ervoor . Keuken, Grieks , Mediterraans. Prijsklasse, Minder dan euro per.


Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Weert. TIPS: centrum weert ,enorm leuk om te winkelen ook met slecht weer. Ik ben in elk geval blij dat het achter de rug is”, vertelt de Maasmechelse Griek. Ik laat het allemaal gewoon achter mij en start met een nieuwe . BD Weert Gemeente: Weert Provincie: Limburg. Alle bedrijven in Weert Business Plaza.


ND WEERT , Bekijk profiel. Stelios Vafiadis added a new photo — at Grieks Restaurant Rhodos,Weert. Als je iets hebt gekocht bij a . Reservering via tablebooker. Betaling, cash bancontact.


Nederlandse reviews over Weert. Toegankelijkheid horeca Weert oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts