vrijdag 29 juni 2018

Broccoli ovenschotel gehakt

Kruidig gehakt onder een laagje aardappelpuree met gegratineerde broccoli. Hollandse ovenschotel met aardappelschijfjes, gehakt met pesto en broccoli met gegratineerde kaas. Verdeel er de helft van de aardappelen over.


Schep er het gehakt in en bedek met de plakjes kaas. Wie houdt daar nu niet van? En dat deze ovenschotel heerlijk is, is zeker een feit.

Is geen geheim dat gehakt , broccoli en aardappelen . Een snelle ovenschotel die hier thuis ontzettend goed in de smaak viel. Een ovenschotel met broccoli , gehakt en de gekruide aardappeltjes . Een heerlijk bakje comfort food met kruidig gehakt , aardappelschijfjes, broccoli en uiteraard kaas die lekker krokant wordt in de oven. Voeg de uitgelekte broccoli bij de saus.


Neem een ovenschotel en leg er de puree in, daar boven het gehakt en dan de broccoli met saus. Verwarm de oven voor op 2ºC. Kook ze minuten in water met zout en giet ze af.


Dit éénvoudige recept is dé manier om kinderen ook groenten te laten eten.

We hebben bij dit recept gekozen voor broccoli maar U kan de broccoli ook . Eventueel wat kaas zoals op de foto! Een lekker recept voor een aardappelschotel met gehakt , broccoli en een romige sausje. Je kunt deze ovenschotel ook prima van te voren . Op zoek naar het lekkerste aardappelgratin met broccoli en gehakt recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo. Laat je inspireren en ga aan de.


Spar boter, 8g aardappelen, zakje Spar gratinkaas, g Spar bloem, dl Spar melk, nootmuskaat. Aardappel anders of geraspte kaas. Maak snel en makkelijk zelf een heerlijke broccoli -kaas met gehakt dagschotel aan de hand van dit Basisrecept van MAGGI!


MAGGI Dagschotel Broccoli -kaas met gehakt. Inspiratie voor elke dag en in een handomdraai een heerlijke maaltijd vol verse groente op tafel. Unsubscribe from Scrambled.


Mix voor Broccoli Ovenschotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts