donderdag 8 oktober 2015

Gezonde ovenschotel kip broccoli

Ik geef je een recept voor een gezonde ovenschotel met kip en broccoli. Ovenschotel broccoli met kipfilet en aardappelschijfes. Eenvoudig, lekker en gezond. Kinderen zijn hier dol op. Natuurlijk ook heel lekker met . Het is weer tijd voor een koolhydraatarme ovenschotel !

Dit keer heb ik gekozen om een koolhydraatarme ovenschotel met broccoli en kip te . Deze broccoli - ovenschotel met kip , champignons en krieltjes is favoriet! Eén van de favoriete gerechten van mijn kinderen. Ze hebben dit gerecht gedoopt tot heten donder. Je kan dit perfect op voorhand klaarmaken.


Verwarm de oven voor 2graden C. Was de broccoli en snijd in roosjes. Bijna elke week staat er bij ons een hartverwarmende ovenschotel op tafel. Dit recept voor kip broccoli ovenschotel is lekker makkelijk.

En zo hebben wij dan op die drukke maandag toch een hele gezonde maaltijd. Op myTaste u kunt recepten van gezonde ovenschotel broccoli vinden plus vele duizenden meer. Deze heerlijke overschotel is makkelijk te maken en ook nog eens verantwoord voor de lijn. Een goede 4gram broccoli , kipfilet en noten zorgen voor een breed scala aan vitamines en mineralen.


Gezond koken is makkelijk en hoeft . Gijs, zitten ook geen e-nummers in) is dit gerecht zeker gezond. Heerlijke kip broccoli ovenschotel. Maak eens een ovenschotel met quinoa en combineer hem met kip en broccoli in een romige saus. Hollandse ovenschotel met aardappelschijfjes, gehakt met pesto en broccoli met gegratineerde kaas. Snijd de kip in dunne reepjes.


Verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes. AVG in een ovenschotel , daar gaan we voor! Een aardappelschotel met broccoli en kip.


Als ik even niet weet wat ik moet koken dan kom ik snel . Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Terug naar de andere recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts