donderdag 21 juni 2018

Inrichtingseisen horeca keuken

Deze eisen gelden alleen als u voor uw bedrijf een . Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants i. Wij ontvingen van een gemeente de volgende vraag. Wij hebben een vraag over de inrichtingseisen van een horecabedrijf. Bij Royal Matic, specialist in complete horeca keukens , weten we alles over professionele keukens.

Lees hier meer informatie over de eisen. Aan deze voorzieningen worden strenge eisen gesteld. De keuken is het kloppend hart van je restaurant. Drank- en Horecawet (hierna: Besluit DHW).


Geëmailleerde voorwerpen zijn niet geschikt voor een keuken in een horecabedrijf. Als de setting niet aan de wettelijke eisen voldoet, geef dan wat veranderd moet worden. Een keukenvloer zonder afvoerputjes: Voldoet bij .

HYGIENE- EISEN VOOR LOKALEN EN DE WERKOMGEVING. Persoonlijke hygiëne is de basis van de keukenhygiëne en tevens één van de. De Drank–en- Horecawet stelt een aantal eisen aan de inrichting van uw bedrijf.


Geurtjes en vette lucht in de keuken moeten in de keuken blijven! In de Warenwet staat aan welke eisen voedingsmiddelen en andere producten moeten voldoen. Dat doet de NVWA bij producenten, handelaren en horeca.


Hoe zit het echter met de brandveilighei de aannemers weten het niet, evenals de brandweer en de gemeente aangezien dit soort horeca. Zoeken naar: Vraag: Ventilatie-eis horeca. Dat lees je in het volgende artikel waarin we drie basiseisen op een rijtje. HACCP Cursus op Belangrijke aspecten in een horeca keuken om . Welke eisen en regels gelden er voor brandveiligheid binnen de horeca ? Lekker eten is een kernproduct van de horeca , of het nu om een ijsje gaat of. De Hygiënecode voor de horeca is gebaseerd op Europese wetgeving.


Mk van de bedriMfsvoering in de keuken. Eisen aan bouw en inrichting vormen een belangrijk onderdeel van de.

De situering van een afdelingskeuken of pantry moet zodanig zijn dat de aan- en. De correcte capaciteitseisen zouden de volgende zijn, te herkennen aan gele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts