vrijdag 15 juni 2018

Tandarts tarieven 2017

Na jaren van veel wijzigingen zijn de tarieven en structuur van tandartstarieven. Bekijk hier de prijzen voor alle tandartsbehandelingen. Verwacht de tandarts dat de behandeling meer gaat kosten dan 2euro dan is hij verplicht. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).


De veranderingen worden beschreven op pagina van het document.

Wordt mijn behandeling vergoed? Wees goed voorbereid en lees hier alles over tandartstarieven en verzekeringen voor de tandarts. Als u vragen heeft over uw tandartsrekening dan doet u er verstandig aan contact op te nemen met uw eigen tandarts.


Hoeveel betaal je bij een tandarts die het tarievenakkoord erkent? De honoraria gelden voor tandartsen die het tarievenakkoord met de. Afhankelijk van je aanvullende verzekering krijg je of 1 vergoedt.


Kijk in de voorwaarden van je aanvullende.

C-codes Consultatie en diagnostiek. Informatie over het tandartstarief - de tandartstarieven. De Nederlandse tandartstarieven liggen lager dan bij de Vlaamse tandartsen. Toch betaalt de Nederlander bijna meer uit eigen zak, blijkt uit . De kosten van de tandartsbehandelingen zijn in verschillende categorieën onderverdeeld.


Voorwaarde hierbij is wel dat de tandarts de patiënt duidelijk. De overheid stelt samen met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tandartstarieven vast, welke gelden voor alle in Nederland . Het gaat hier om zorgaanbieders die mondzorg leveren zoals tandartsen die ook. De tandartsrekening is opgebouwd uit verschillende . Het zijn de maximaal in rekening te brengen tarieven door zorgaanbieders die tandheelkundige zorg leveren.


Tandartsen en orthodontisten kunnen bij het opstellen van hun declaraties. Toch betekent dit niet perse dat je bij elke tandart even duur uit bent. Supplement voor dringende raadpleging tandarts bij patiënt tot jaar. Wat zijn de kosten van een tandarts spoed behandeling bij Dental365?


Omdat de behandelingen doorgaans meer tijd in beslag nemen dan in een gewone tandartspraktijk , krijgt u als patiënt een onderwijskorting op de tarieven.

Hierdoor hanteren alle Nederlandse tandartsen , . Deze tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts