dinsdag 13 oktober 2015

Nijmegen winkels open zondag

In Nijmegen is het iedere zondag koopzondag en kun je dus iedere zondag shoppen. Alle winkels mogen op zon- en feestdagen open zijn, met uitzondering. Koopavonden, openingstijden winkels. Koopzondag in Nijmegen en omgeving.


De meeste winkels zijn dan open. Je kunt heerlijk winkelen in de oudste en mooiste stad van Nederland.

Kalender van alle koopzondagen in Nijmegen. Winkels in Nijmegen , Een overzicht van openingstijden en koopzondagen van woonboulevards en winkels in Nijmegen. Wanneer is het koopzondag in Nijmegen ? Op deze site vindt u het snel terug.


Naast de koopzondagen in het centrum – waar u publiekstrekkers als de Primark. KOOPZONDAG centrum Nijmegen Nijmegen. In het centrum van Nijmegen zijn elke zondag de winkels geopend.


Winkeliers bepalen zelf of ze elk weekend meedoen aan de koopzondag.

Centrum Nijmegen, NIJMEGEN, NL zo okt. Wil jij je boodschappen doen bij de Coop supermarkt Nijmegen Molenweg? Bekijk de openingstijden en acties van jouw Coop supermarkt online! De winkels zijn bijna alle dagen open , ook op zondag.


Alleen op de dag van de intocht (vrijdag juli) zijn niet alle winkels open. We trappen dit artikel af met een gouden tip van Nijmegenaar tot Nijmegenaar. Bekijk het adres, openingstijden , contactgegevens en faciliteiten van Jumbo Nijmegen Hatertseweg. Faciliteiten: FOTOSERVICE. De standaard openingstijden.


Kijk voor de exacte openingstijden ook verder op deze website en bij de betreffende winkels. U heeft een ontheffing nodig als u uw winkel wilt openhouden op dagen en of tijden. Bekijk hier de openingstijden , adres- en contactgegevens van de ANWB.


Geef je mening over de ANWB-winkel in Nijmegen. De Molenpoort is elke zondag geopend van 11. U kunt voor de specifieke openingstijden van de winkels kijken op de winkel van uw keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts