donderdag 14 juni 2018

Werkblad engels klokkijken

Leer je leerlingen klokkijken in het Engels met deze leuke filmpjes, liedjes, spelletjes en werkbladen. Allerlei werkboekjes om snel en goed Engels te leren! Gebruik de klokkijken werkbladen generator om werkbladen op maat in PDF.


Bij het halve uur kijk je in het Engels naar het uur waar je vandaan komt en niet naar . Het gaat als volgt: De klok is in halve uren verdeeld.

Klokkijken in het Engels gaat soms iets anders dan in het Nederlands. Je begint met één minuut over en . Oefenen met klokkijken in het Engels : spelletjes, sleur en pleur oefeningen en invuloefeningen. Verschillende oefeningen met klokkijken in het Engels. Uitleg, animaties en werkbladen.


Werkbladen Engels Question words. Engels leren voor kinderen (even naar beneden scrollen). Uw zoekopdracht klokkijken heeft resultaten opgeleverd.

Meer ideeën over Basisschool,. U kunt kiezen voor het oefenen van het klokkijken , of het rekenen met de klok . Leren klokkijken , het blijft een lastige opgave voor kinderen. Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs. Op deze pagina van LeestotaalShop zijn een aantal gratis spelbladen te downloaden. Printen, lamineren en aan de slag!


Vandaar dit extra oefen werkboekje over . Leer hier hoe je de klok leest in het Engels en hoe je vraagt of zegt hoe laat het is ! Als je op een link drukt, wordt het werkblad geopend in Word of een ander tekstverwerkingsbestand. Time for time Mooie Engelse klok om mee te oefenen of uit te leggen. Rekenwerkbladen rekenen, klokkijken , breuken, cijferen en redactiesommen.


Print de werkbladen uit, lamineer en knip de kaartjes van het werkblad. Het Engelse systeem is waarschijnlijk. Nederlands gesproken, maar er kan ook in het Engels worden geoefend. We kennen bij het klokkijken twee verschillende tijden.


Er staat een tekst bij in het engels maar die hoef je niet te lezen.

Je kan met behulp van de onderstaande materialen de Engelse taal oefenen. Voor kinderen van 9-jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts