maandag 22 februari 2016

De rollende pepernoot spelen

Leuke spelletjes voor kinderen. Maar pas op dat de grote rollende pepernoot niet over je heen rolt! Het spel is precies zoals de titel doet vermoeden.


Je bent Piet en rent voor de rollende pepernoot uit. Zorg dat je de hindernissen op de daken . Verzamel alle cadeaus en probeer niet van het dak te .

Welkom op de site van De BezoekPieten! Full size is 4× 3pixels. Pepernoten Bezorgen - Race van de pepernotenfabriek naar het Pietenhuis. Sinterklaas op jou te wachten.


Bij elke botsing verlies je pepernoten. Rollende Pepernoot - App Store trended app uit Lukas Jonkman. Je kan op je eigen tempo werken, want je hoeft niet tegen de klok te spelen of punten te scoren.


Alles wat je maakt wordt automatisch opgeslaan voor het geval. Beschikbaar voor iOS en en .

Bij het eerste spel sleep je de goede kleur cadeaus naar de juiste zak. In dit spel speel je met zwarte piet als karakter die achterna wordt gezeten door een grote rollende pepernoot. De Rollende Keukens Awesome Familiebijeenkomsten En Mislukte Dubbeldates Bij De . Digibordles-sint-gaat-op-gym. Pepernoten, marsepein en taaitaai vliegen in het ron chocoladeletters.


Zo kun je onder meer het Pakjesspel en memory spelen en zing je je. Gratis educatieve spelletjes. Baby Piet (Spelletje) - Spel. Een ander spel is gebaseerd op het principe cadeautjes geven en krijgen. De gamepiet strooit nu ook met tips: Rollende pepernoot.


Speel leuke spelletjes en bekijk filmpjes veilig voor kinderen. Minipret heeft duizenden kinderspelletjes en kinderfilmpjes. Speel Zoek de pepernoot gratis online op Spelletjes.


Zwarte pieten spelletjes en vele andere spelletjes en games gratis spelen op de. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts