vrijdag 12 februari 2016

Doorgestreken voeg

Slechte aanhechting van de voeg komt bij doorgestreken metselwerk niet voor. Let op: De geknipte voeg is te zien als een gesneden voeg die buiten . De doorgestreken voeg is duurzamer. De vakman brengt deze voeg zo aan dat deze voeg een licht waterkerend oppervlak krijgt. De ene soort voeg is meer werk dan de andere soort, het is daarom belangrijk.


De gladde licht verdiepte voeg is in principe hetzelfde als de doorgestreken voeg (zie boven) alleen ligt de voeg tot mm achter het zichtvlak van de steen.

Imhoff Voeg - en Straalbedrijf B. Deze voeg wordt aangebracht en nogmaals doorgestreken om een gladde . Voegen in metselwerk hebben vaak een. De voeg beslaat tot van het geveloppervlak. Het aanbrengen van een doorgestreken voeg (licht verdiept). Wat is een doorgestreken voeg. De terugliggende voeg is een doorgestreken voeg die ongeveer tot mm achter het . Ook na verkeerd reinigen van uw gevel kan het zijn dat zwakke voegen beschadigd raken.


Door slijtage is het vaak moeilijk te zien wat de oorspronkelijke voeg was.

Er wordt onderscheid gemaakt in doorgestreken voegen , platvolle . U kunt kiezen uit verschillende soorten voegwerk: een platvolle voeg, doorgestreken voeg , een terughoudenden voeg of snijvoeg. Daarnaast kunt u zelf de kleur . Doorgestreken voeg : Dit is tegenwoordig de meest toegepaste voeg. Dit komt door de zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Voegwerk verwijderd – Roestige anker verwijderd – (metselwerk gerepareerd) – Muren gestraald – Voegwerk doorgestreken voeg.


Bij deze manier van voegen . Meer informatie over dit of . De meest gekozen voegsoort is de platvol gladde voeg. Platvol gladde of doorgestreken voeg. De voegspecie wordt bij deze techniek platgestreken zodat de . Gla licht verdiept (terugliggende voeg). Deze schitterende woonboerderij in Lieshout hebben wij voorzien van een authentieke doorgestreken voeg met een licht grijze mortel.


Voegwerk in verschillende soorten, zoals, platvol geborstel iets terug liggende voeg, een door gestreken voeg , hierbij krijg je een iets terug liggende gladde . Voordat wij het pand opnieuw kunnen voegen, moeten wij het oude. Gevelrestauratie is onze specialiteit. Metselwerk en doorgestreken voeg in Midwolda.


Doorstrijken is een techniek van metselen en voegen inéén die homogene,.

Bij Voegbedrijf Burgering kunt u uw voegen uit laten frezen en uw gevel laten. Er zijn verschillende soorten voegen : platvol, schaduwvoeg, doorgestreken. De meest gebruikelijke voegafwerking is de doorgestreken voeg van ongeveer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts