donderdag 11 februari 2016

Plaatsen van ramen en deuren op zelfstandige basis

ECOwindow is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren in PVC, . Je gaat deel uitmaken van een team van ervaren ramen en deuren plaatsers. Vlaams-Brabant - Voor onze lopende bestellingen zoeken wij zelfstandige onderaannemers en plaatsers van aluminium ramen , deuren. Wij leveren en plaatsen ramen en deuren voor een renovatie project of. Je kunt op zelfstandige basis werken en opdrachten .

Jobs - Gelko, specialist in ramen en deuren. Tewerkstelling is mogelijk op zelfstandige basis of in vast dienstverband. Je bent werkzaam in het atelier, montage van houten ramen en deuren. In juni bestelden we ramen bij een zelfstandige plaatser van ramen en deuren en ons was beloofd dat.


Hebben wij het recht om zelf het initiatief te nemen om de ramen af te halen en zelf te plaatsen na de 1ste september? Alle Zelfstandige Plaatsers jobs in België via Careerjet. Een eigen zaak in ramen en deuren starten en zelfstandig worden is een hele uitdaging.

Op regelmatige basis worden opleidingen, workshops en meetings. Voor het plaatsen van ramen en deuren schakelt u best een expert in. Aanbod: – Voltijds contract van onbepaalde duur (of op zelfstandige basis ). Je staat in voor het plaatsen van ramen en deuren bij de klant. Dit kan ook op zelfstandige basis.


Ben jij die zelfstandige , ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Je zal pvc, aluminium en houten ramen , deuren plaatsen. Je kan zowel op zelfstandige basis als in teamverband werken.


Heb je ervaring met de plaatsing van ramen en deuren , rolluiken, zonwering . Adviserend Verkoper Ramen en Deuren die op zelfstandige basis. Grinor ramen en deuren in Mechelen is gespecialiseerd in advies,leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk. Voornamelijk ramen en deuren , maar ook . PVC ramen en deuren voor particulieren, aannemers en openbare.


Je zal instaan voor de verkoop van buitenschrijnwerk in PVC en dit op zelfstandige basis. Plaatsen en implementeren van ventilatietechnieken in nieuwe of. Ook plaatsers op zelfstandige basis zijn welkom.

Meestergast Plaatser Ramen en Deuren bij Aluminiumwerken Cleirbaut via Qiwie. Belisol Ramen , Deuren Kozijnen in Papendrecht. Jouw basiskennis van deuren , kozijnen en toebehoren kun je bij ons verder uitbouwen. Bouw van spoorwegen : aanleggen van de bedding, plaatsen van de rails, . Vacatures Zelfstandige plaatser in Provincie Limburg. Onze klant regio Genk is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren dit voor de particuliere markt.


Website of op basis van via de Website ter beschikking gestelde informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts