woensdag 24 februari 2016

Schoorsteen gooien

Help Piet alle cadeaus en pepernoten in de schoorstenen gooien ! Spelletjes voor jong en oud! Schoorsteen Gooien : Hier kun je Schoorsteen Gooien spelen. Namaak pakjes (kartonnen doosjes zelf inpakken met sinterklaaspapier), door de schoorsteen gooien.


Zo toch een beetje oefenen als piet.

Pakjes in de schoorsteen gooien : goed sorteerspel articulatie. Wie gooit zo veel mogelijk zakjes in de schoorsteen? Huurprijs: euro per dag.


Inbegrepen: schoorsteen en 15 . Sinterklaas: zakjes in schoorsteen gooien. Een kauw bijvoorbeeld blijft gewoon net zo lang houtjes en takjes in de schoorsteen gooien tot ie een nestje kan bouwen. Daardoor kan het rookkanaal zo heet worden, dat het scheurt en lek raakt . Gegenereerd door JAlbum 7.

Valkenswaar NL za nov. Woensdag november was het dan zover, ze moesten cadeautjes in de schoorsteen gooien , klimmen op de daken en langs de regenpijp naar beneden. Zo konden ze door een schoorsteen kruipen, snoepsatés maken, mijters en. Kinderen konden kleurplaten kleuren, Twister spelen, hinkelen en cadeautjes in een schoorsteen gooien.


De politie en brandweer zijn dinsdagochtend opgeroepen voor een dolgedraaide man die helemaal bovenop een schoorsteen op een dak van . De kinderen uit groep 1-2B hebben bewezen dat zij hele goede hulppieten zijn! Klimmen over daken, pakjes door de schoorsteen gooien , glijden van het dak . Kan jij alle cadeautjes door de schoorsteen gooien ? Van toren klimmen, een hindernisbaan van meter overwinnen tot cadeaus in de schoorsteen gooien ! Dat zijn nog eens uitdagingen waar je het warm van . In het zuiderzeemuseum kunnen kinderen zelf op een dak klimmen en kado door de schoorsteen gooien. Ze worden hierbij geholpen door pieten. Zwarte Piet humor: een fiets door de schoorsteen gooien.


Amsterdamse humor: een gejatte fiets op het dak gooien. Haagse humor: die kankâhfiets op ut dak . Tijdens de gymles hebben we dingen geoefend: Pietenkunstjes, balanceren over de daken mét cadeaus, cadeaus door de schoorsteen gooien , cadeautjes .

Er moest wel veel werk verzet worden. Welke Piet brengt het snelste de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts