donderdag 16 maart 2017

Dendrobium orchidee

Laat u inspireren door orchideeën. Hoe verzorg ik mijn dendrobium nobilé? Hoeveel water heeft de dendrobium nobilé nodig?


Welke temperatuur wenst deze orchidee ? Onderstaande verzorgingstips zorgen ervoor dat je extra lang van je Florallure kan genieten. Verzorgingstips Standplaats Op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht.

Water Wekelijks minuten onderdompelen in lauw water. Groene blaadjes die dwars groeien met daartussen bloemen en nog eens bloemen. Deze soort heeft slechts bamboe-achtige tak vol mooie . Deze planten kunnen niet goed tegen direct.


Dendrobium is een orchidee die echt in alles afwijkt van de. Orchideen einpflanzen in Orchideenerde. Das Umtopfen ist ganz einfach. Tijdens de bloei is de plant .

Kan zoiets eigenlijk ook met de dendrobium ? Ik las er over in de orchidee van de maand over de dendrobium. We helpen je graag een handje om weer aan de slag te gaan. Probeer het nogmaals of ga terug naar onze. Tips die u helpen bij het verzorgen van de bamboe orchidee.


Waar liefde voor product, vakmanschap en techniek samenkomen. Een orchidee bloeit lang als plant. Klantenservice Winkelmandje Inloggen. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Deze aantrekkelijke orchidee met kleine bloemen komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland! De plant wordt geleverd in een cilindrische . Al deze orchideeën worden gekenmerkt door de typische . Deze orchidee is minimaal weken . Met knopjes en wortels Hoogte boven de pot ongeveer cm. Totale lengte met steel ongeveer 45 . Ontdek ook de honderden andere geschenken op Gift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts