woensdag 10 februari 2016

Stalen keukenkastjes

Handgemaakte stalen keukens met A-merk keukenapparatuur voor internetprijzen. Groot experience center in Midden NL. Stalen keuken al vanaf € 8. Wij spotten in Wonen Landelijke Stijl deze - onlangs geplaatste - stoere keuken van geroest staal , gerookt eikenhout en beton in een jaren dertig huis in Maarn. Bent u op zoek naar een Blauwstaal Keuken ? Op hoge temperatuur gewalst staal uit Zweden, gerijpt in de vrije natuur tot een eigenzinnig materiaal voor .

Complete keukens, Staal of Rvs, kopen en verkopen tegen een. De industriële keuken is sterk afhankelijk van goed design. Doe je het verkeer dan is het resultaat een chaotische, onoverzichtelijke ruimte . Uitvoeringen in massief hout, staal , hoogglans of gepolitoer keramisch: alles is mogelijk. Keuken , op maat gemaakt, fronten gespoten, blad: massief noten.


Nog een kenmerk voor een industriële stijl in de keuken is stalen constructies. Ga voor stalen keukenkastjes , planken en rekken om je pannen en ander . Een keuken van rvs (roestvrij staal ) wordt steeds populairder. Logisch, want rvs ziet er niet alleen modern uit, maar is ook nog eens supersterk.

Een moderne keuken met industriële uitstraling. Keukenkasten bieden ontzettend veel handige opbergruimte in de keuken. Je kunt zelfs hout combineren met glas of roestvrij staal voor een tijdloze uitstraling. Het FERRO stalen reksysteem van Kvik heeft een ruwe, industriële look, die perfect.


Bakstenen muren, oude fabriekslampen, massief houten balken en stalen elementen. Ben je ook helemaal fan van de industriële look? Als het jaar geleden is dat u voor het laatst een nieuwe keuken heeft.


RVS ( roest vrij staal ) is een bijzonder prettig materiaal omdat het hygiënisch is. De roestvrij stalen keuken geeft een industrieel en stoer effect en heeft daarnaast vele mogelijkheden om te combineren. Een stalen fornuis is prachtig in de keuken. Goed te combineren met hout en beton. Klik hier voor inspiratie!


Veel mensen zien het niet als een meubel maar als een praktische noodzaak. Deze industriële barnwood keuken is geheel op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts