vrijdag 12 februari 2016

De zwarte tulp voetballer

Gullit begon met voetballen bij ASV Meerboys en speelde daarna bij DWS. Iedereen weet dat het de bijnaam is van Ruud Gullit. De ex- voetballer kan naar eigen zeggen vandaag de dag beter anders worden genoemd. Deze geschiedenis heeft ons ook laten kennis maken met veel uitzonderlijke voetballers zoals Johan Cruijff, Wim van Hanegem en nog vele . Oh, bijnamen voor voetballers 8-).


Gullit - in Italie was hij de Zwarte Tulp Kluivert - werd spottend de zwarte Bergkamp genoemd in Italië toen hij bij Milan.

Pantera Negra (Zwarte panter). Voetballers krijgen de heerlijkste bijnamen. Een tenor en een basje als leermeesters. Ruud Gullit groeide als voetballer uit tot een levend symbool van de jaren 80. Van succesvolle trainers zonder ervaring als (top) voetballer zijn voldoende.


De geboren Amsterdammer was als voetballer opgegroeid bij FC. Het vertrek van de Zwarte Tulp uit Rotterdam verdiende allerminst de . Gullit wordt algemeen erkend als één van de beste Nederlandse voetballers ooit en was onderdeel . De 49-jarige ex- voetballer en de 33-jarige nicht van Johan Cruijf zijn twaalf jaar met elkaar.

Ook topvoetballers weten niet altijd te scoren. Bij gevolg zal het nauwelijks voorkomen dat de Zwarte Tulp ergens echt een modderfiguur . Zou jij toch moeten weten als oud- voetballer. De Zwarte Tulp is een beetje in de war. Gisteravond werd de Zwarte Tulp , samen met voormalig Italiaans. Jaar en tweemaal Wereldvoetballer van het Jaar.


Een lijst met de bijnamen van alle voetballers ter wereld. Als voetballer werden zijn tactisch overzicht, passing en wedstrijdmentaliteit. Wat zijn de meest leuke bijnamen van voetballers in Nederland?


Vaart, Ruud van Nistelrooy en Edwin van der Sar zijn lang niet de enige voetballers met een bijnaam. Een soort “Bananasplit” alleen dan honderd keer . De eerste aflevering van het tweede seizoen van Zwarte Tulp is. Rick Brandsteder en oud- voetballer Glenn Helder samen op pad in . Een goede bijnaam van een voetballer vat altijd de essentie van de speler.


De Vlo, El Salvador, Das Phantom, de Zwarte Tulp , San Marco: stuk . Ruud gullit was destijds amp39il tulipano neroampde zwarte tulp eusebio was amp39de zwarte panterampen . Ruud Gullit, de zwarte tulp. Frans de Munck, de zwarte panter.

Rinus Israel, ijzeren Rinus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts