dinsdag 16 februari 2016

Thule trekhaak zelf monteren

Download de gebruikers handleidingen voor een perfecte trekhaak montage. En zeker als je deze zelf wilt gaan monteren. Trekhaak zelf monteren is een zeer specialistische klus. Lees hier in detail wat er allemaal bij komt kijken. Van bumper demontage tot aansluiten kabelset.


Het gemiddelde garagebedrijf monteert per jaar slechts een tiental trekhaken.

Autotechnici bouwen daardoor weinig routine op”, zegt Thule. Bestel nu direct uw trekhaakonderdelen bij de fabrikant! Trekhaken en bekabeling voor zelf montage of om door te verkopen. Handleiding voor het bestellen van uw trekhaak.


Thule trekhaken bestaan uit lichtgewicht hogesterkte koud gevormd staal en bieden een hele resem. Een trekhaak monteren bij Stern. Hoe werkt dit en welke typen trekhaken zijn er beschikbaar?


Nu voordelig achteraf een trekhaak monteren. We laten u aan de hand van het voorbeeld.

Met een beetje handigheid doet u het zelf. Wilt u een trekhaak monteren achter uw auto? Ik ben er wel achter dat zelf doen loont. Ons antwoord daarop is: ja, u kunt zeker de trekhaak zelf.


Trekhaakcentrum monteert uitsluitend trekhaken van topkwaliteit. Zo hanteren wij veel A-merken, zoals een Bosal, Westfalia of een Thule trekhaak. Brink ( Thule ) trekhaak Gesteld op. Stap 1: maak voor je zelf op wat voor trekhaak je wilt, goedkoop, kwaliteit,. Thule (voorheen Brink) gaat hij weer aan de buitenkant van de . Burghof de online winkel Ruime keus in.


Hallo, Wij willen aan onze auto een vaste trekhaak (laten) monteren. Tuurlijk kan je alles zelf eruit halen, maar bij breken, scheuren e. Het is een Thule trekhaak plus bekabeling geworden, jammer was wel dat de . Ik heb nu al een Thule trekhaak met polige Jaeger onder mijn . Ik wil graag een trekhaak laten monteren onder mijn mercedes W245. De Thule EuroPower 9wordt op de trekhaak gemonteerd en kan tot fietsen dragen. Oris uw trekhaak is onze zorg en dit reeds jaar lang wij zijn ook gecertificeerd thule dealer . Ja staat er onder zelf een 2dehands afneembare trekhaak gestoken met een .

Reeds jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van trekhaken en fietsdragers op alle wagens voor particulieren, grote auto dealers en leasing .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts