donderdag 4 februari 2016

Rozenkwarts hanger

Hangers koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Vind rozenkwarts Hanger op Marktplaats. Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Voor iedereen een voordeel.

Edelsteen hanger rozenkwarts hart. Magical trio of Gouden Driehoek hanger ruwe steentjes. Beschermende Hamsa hand hanger met mm rozenkwarts bol. Mooie en betaalbare edelsteen sieraden online. De kleur varieert van donkerroze tot heel licht, doorschijnend roze.


Opent het Hartchakra en maakt zacht. Je zocht naar: rozenkwarts hangertje !

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Hartchakra, (eigen) liefde, zelfacceptatie, kalmerend bij verdriet en trauma, geeft geborgenhei welkom voelen op aarde,. Je kan een koordje hier bestellen. Geeft verbinding met de eigen innerlijke zachtheid en liefde.


De steen van de onvoorwaardelijke liefde naar jezelf. Schenkt creativiteit en inspiratie. U heeft keuze uit meerdere hangers. Hangertje van zacht liefdevol rozenkwarts in hartvorm.


Deze kan je zelf aan een armband of ketting vastmaken. Daarom is deze steen het ideale geboortegeschenk, de rozenkwarts helpt het. De rozenkwarts hanger kan als hanger gebruikt worden maar kan ook dienst . Een zeer moderne en chique zilveren roze quartz hanger. Dit slanke ontwerp is ontworpen in . Compleet met koordje om direct te dragen.


Hanger van de hand die naar heling en genezing voert. Mooi als geboortegeschenk.

Voedend voor het hartchakra bij oplegging. De hand is open en geweldloos, . Direct leverbaar en gratis verzending! Alle ketting hangers zijn met de hand gemaakt in verre landen!


De vorm van de edelsteen is rond met een afmeting van mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts