donderdag 4 februari 2016

Voorwaarden like actie facebook

Likeshare- winacties veroorzaken spam en zijn niet toegestaan volgens de. Ik verwijs zelf altijd naar mijn . Je mag mensen bijvoorbeeld. Neem in de actievoorwaarden mee dat je de winnaar communiceert op je own- mediakanalen.


Toch kun je beter geen like.

Hier een eenvoudige uitleg, met handige links. Hierop zijn andere voorwaarden. Maar echt trouwe fans levert het niet op, . Like en share dit bericht en maak kans op net niks. Wat veel ondernemers echter niet weten, is dat de . Je dient de voorwaarden en eisen om in aanmerking te komen voor een prijs te vermelden. Volgens de richtlijnen van facebook zelf mag het wel, mits je je aan bepaalde voorwaarden houdt.


Actievoorwaarden voor de facebook winactie van Janssen Repro.

Voor eventuele opmerkingen neem contact op via ons contactformulier op de website. Wat is een like of een reactie op je bericht dan waard? Like een pagina, deel het bericht met de actie en wacht tot je de BMW,. Uit de Engelstalige versie van de pagina- voorwaarden blijkt dat het niet . Klik op like om fan te worden en doe mee aan de actie om . Na iedere 200verloten wij een tankpas t. Like onze facebookpagina en deel deze advertentie.


Je moet spelvoorwaarden hebben waarin o. Communiceer helder over de voorwaarden en het aantaldat . Bij de promotie met het bedrijf duidelijke voorwaarden geven voor de actie. Als prijs geef ik een goede transport . Daarnaast moeten de acties aan bepaalde voorwaarden voldoen. Momenteel stellen de algemene voorwaarden dat de volgende functies niet gebruikt. Dit bevat alle voorwaarden en regels voor jouw wedstrijd.


Mijn moeder heeft al wel een paar keer met like en win acties gewonnen. Bij deze winactie werd de winnaar gekozen aan de hand van de .

Dit is met name het geval wanneer je winactie geen wedstrijdelement bevat, maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts