woensdag 12 april 2017

Sinterklaas spelletjes voor in de klas groep 3

Ik zet de leukste Sinterklaas spelletjes op een rij. Of een spelletje doen in de klas ? Op de site deelt ze tips voor in de groep en thuis, recensies en blogt . Doelstellingen voor jezelf als leraar (SMART geformuleerd). Suggestie om de klas te verdelen: Kies een x aantal sinterklaasplaatjes. Lezen met mijters - werkbladen voor groep 3.

Juf Iris plaatste op de site Juf-Stuff een spel voor de groepen tot en met 8. Gezelschapsspel : Sint ganzenbord Vandaag gedaan met groep 4: Leuk! Thema Sinterklaas - spel met pepernoten. Boot van Sinterklaas in de klas ! De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd. Bekijk de pietenkaarten en kies de opdrachten uit die jij geschikt vindt voor je groep en voor de manier. Verdeel de klas in groepjes van ong.


Het vieren van het Sinterklaasfeest met de kinderen in de klas. Hier kun je het volgende downloaden: spelletjes en organisatie – brief aan de ouders – brief .

In de klas hebben we allerlei leuke spelletjes gedaan zoals: een pietenbakje knutselen, een rekenkleurplaat kleuren, een pietje met . Het pakket heeft in totaal 1bladzijden en is geschikt voor groep en pientere. Ik ben benieuwd hoe jullie het sinterklaasfeest invulling geven. Hoe vieren jullie december in de klas , totdat de Sint langs komt? Dit spel kun je natuurlijk ook in groep spelen.


Juf van een groep schakelklas , met kinderen. Keer terug naar Sinterklaas. De groepsleerkrachten zijn juf Kim Kok en Juf Marion Huberland.


Sinterklaascircuit gespeeld met verschillende spelletjes in de klas en in het speellokaal. Categories category groep 3. Maak een didactische, spannende en interactieve Gynzy Game spel. Op vrijdagmorgen november stroomde de klas vol met pietjes.


En natuurlijk was ook Sinterklaas. Het Sinterklaas gezelschaps spel ,. Met de volgende spelletjes : kruidnoten bingo, cadeautjes stapelen, pietengym, . Hier vindt u onderwijslinks voor het thema Sinterklaas. Tips voor een grote groep. Schooltv Nieuwsbrief groep en 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts