donderdag 27 april 2017

Krijtbord labels

Wil je creatief zijn of gewoon wat opschrijven? Handige krijtstickers voor je bewaarpotjes en bakjes. Schrijf eenvoudig op wat er in zit, eventueel met een datum om voedsel goed en veilig op . Dit krijtbord heeft de vorm van een travel label en kan leuk . Ideaal voor opruimbakken, voorraadbakken en meer.

Labels die je kan veranderen. Op de Kilner labels schrijft u de inhoud van de weckpotten. Er zitten stickers in één verpakking. De labels worden geleverd met krijtjes. Krijtbordstickers in drie verschillende vormen.


Maak je hele set compleet met dit krijtbord label dat perfect past bij het ontwerp van je uitnodiging en aandenken. Het witte lint wordt standaard meegeleverd.

Altijd voorradig door eigen fabricage. Deze vierkante krijtbord etiket stickers zijn herbruikbaar. Het formaat per sticker is ongeveer x cm. Metalen krijtbord labels met touw (2ST). Deze leuke labels zijn perfect om aan je feest op te fleuren!


Ze zijn gemaakt van metaal, dus ze zijn lekker stevig. Zelfklevende stickers met mat oppervlak uit de Vivi Gade Design serie. Kan met krijt op geschreven worden. Met deze herbruikbare krijtbord stickers label je je potten, blikken en flessen gemakkelijk én op een leuke manier. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Met een krijtje schrijf je de naam van het . De leukste Party Shop van Zeeland. Met het grootste aanbod Feestartikelen, versiering en decoratie. Voor alle klanten NU een gratis kerst Cadeau!


Handig zijn deze krijtbord labels voor op flessen, potjes of blikken.

Je kunt ze makkelijk weer verwijderen en hergebruiken. Formaat: vel met verschillende . Heeft u een vraag over dit product? Afmetingen (LxBxH): 15×15×1cm. Houten krijtbord labels stuks.


Maak je eigen krijtbord labels De Walplus decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm . Deze gestreepte snoepzakjes zijn een ideale aanvulling op je candytable of te gebruiken als bedankje. Bij elk zakje zit een krijtbord label en een krijtje om het . Jullie namen staan in strakke letters op een groot -teken op kant dat wel van de bruidsjurk of lijkt te komen. De vintage elementen worden gecombineerd met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts