donderdag 13 april 2017

Oefeningen rekensprong 4de leerjaar

Map van Wibbel, inoefenen, automatiseren . Help Wibbel-wedstrijd leerinhoud aard bron delers en veelvouden inoefenen. Rekensprong gedeeld door leraren en organisaties. Meten en metend rekenen 4de lj.


Daarnaast kunnen alle bijkomende remediërende en verrijkende oefeningen ook op elk . Om thuis je oefeningen van rekensprong in te oefenen.

Wat doen we in het vierde leerjaar ? De kinderen hebben ook regelmatig oefeningen klaarstaan op hun niveau op . Ik geef sinds enkele jaren les in het derde en vierde leerjaar. Regelmatig tot minuten oefenen op de tafels, kloklezen, rekenen met geld e. Getallenkennis : Herhalingsoefeningen voor het vijfde leerjaar. De lege getallenlijn als werkinstrument. Wiskunde Spelling Frans Nederlands W. In het vierde leerjaar geven we Frans facultatief d. Op de maal- en deeltafels wordt in… Bekijk deze pin en meer .

Hoeveel jongens zitten er in het derde leerjaar ? In jullie werkboeken vinden jullie oefeningen terug die jullie ook op de. Vaak is het voor kinderen heel moeilijk om door het . Afbeeldingsresultaat voor rekensprong wandplaten. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Volgend schooljaar volgt dan het 4de leerjaar.


Hiermee kan uw kind op elke computer (met internetverbinding) oefeningen maken die aansluiten bij de . Bingel is een online oefenmodule. In de voormiddag zitten de kinderen van het tweede leerjaar apart. Ze werken dan met de juf en oefenen wiskunde en Nederlands.


Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Dinsdag: Herhalingstoets rekensprong (4de) en Toets sprong (3de). Gebruikte handboeken WISKUNDE : REKENSPRONG PLUS werkboeken:.


Geen zwemmen meer voor het 4de leerjaar 19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts