donderdag 20 april 2017

Smeg garantie 5 jaar

Bij aankoop van of meer Smeg apparaten (m.u.v. kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop bieden wij u een gratis verlenging van de . Deze garantievoorwaarden zijn van toepassing binnen Nederlan waarbij overzeese gebiedsdelen zijn uitgesloten en bij een officiële Nederlandse dealer. Onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten. GARANTIEFORMULIER JAAR GRATIS . Op deze pagina vindt u de meest voorkomende vragen met betrekking tot de diverse apparaten in ons assortiment.

Hieronder kunt u het type product selecteren . Smeg STA647NLvolledig integreerbare vaatwasser Budgetplan Keukens. Als apparatuur hierbij hebben wij SMEG -apparatuur laten plaatsen. Via de keukenbouwer werd ons gezegd dat wij jaar garantie zouden . Meld nu uw klacht over Smeg en wij helpen met oplossen! Vorig jaar een rode SMeg waterkoker gekocht.


Set aanbieding bestaande uit een cm.

Optioneel: jaar garantie bij aankoop van of meer SMEG inbouw apparaten. Combi garantie : jaar bij inbouwapparaten van SMEG. SNLK90MFXSMEG Gas fornuis. Vrijstaand fornuis 90cm RVS. Garantie : jaar garantie.


Gratis verzending en jaar garantie. Actua jaar zekerheidspakket. Onder garantie heeft smeg een nieuwe unit geplaatst. Je mag van een oven aannemen dat hij zeker jaar meegaat met een goed werkend . Fabrieksgarantie, jaar onsite.


Wij bieden u de mogelijkheid een contract af te sluiten om de wettelijke garantieperiode van jaar te verlengen met j. Deze SMEG RVS Koelkast ziet er niet alleen goed uit maar is 1 in orde. Wij leveren u dit tweedehands exemplaar goedkoop met maanden garantie. Het is in vier kleuren leverbaar. Ook geschikt voor de Belgische markt.


Wanneer je de keuken binnenloopt, trekt hij meteen de aandacht.

Met zijn stijlvolle uiterlijk en ronde vormgeving is de Smeg FAB28RCGeen lust voor het oog. Smeg SNLK60MXgasfornuis met energieklasse A, kookzones en een ruime oven van liter. Nieuw wasmachine van Beko, NU met jaar garantie. Meerdere gebruikte Bosch Classic wasmachines met jaar garantieWij zijn een bedrijf gespecialisee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts