vrijdag 14 april 2017

Winkelpand asten

Bekijk alle winkels te koop en te huur in Asten op funda in business. Het betreft een nieuwbouw commerciële ruimte van circa 266m² waarin horeca, een winkel of kantoor gevestigd kan worden. Locatie Het object is gelegen aan . Het door u gezochte object is niet (meer) beschikbaar. U wilt een Winkelpand huren-of-kopen in Asten ?

Klik hier om naar de zoekresultaten te gaan. Winkelruimte huren op Kleine Marktstraat in Asten ? Bekijk deze winkelruimte nu of zoek hier in alle winkelruimten te huur in de buurt van Kleine Marktstraat. Kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte in Asten huren of kopen? LOCATIE In een rustige woonwijk nabij het centrum van Asten gelegen bedrijfsruimte. Winkelpand met bovenwoning, aangebouwde woning en een aanbouw gelegen in het centrum van de gemeente Asten.


Op het pand rust het bestemmingsplan . Beschikbare bedrijfsruimte in Asten : Vergaderruimte te huur, opslagruimte, garages te huur op een van.

Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht winkelpand asten. Bekijk bij Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs alle bedrijfspanden die te koop en te huur staan in Asten. Winkel te huur in asten voorbeeld per direkt te huur! Ligging, Midas Winkels is gelegen in het centrum van Asten. Asten met horeca en winkel mogelijkheden.


Te huur, dit object in Asten aan de Prins Bernhardstraat 9-11. ASTEN - De stichting Anneke de Bruijn overweegt een gang naar de rechter om sloop van een voormalig winkelpand aan het Koningsplein te . Toegang tot alle winkels te huur in Asten Asten , van goedkope winkels tot exclusieve winkels. Het is een tijdelijke locatie voor Intersport Thijssen, want Thijssen wil eigenlijk een nieuw winkelpand bouwen in het centrum van Asten. Verleende omgevingsvergunning Burgemeester Wijnenstraat te Asten. Sport- en kledingwinkel Thijssen Sport gaat een nieuw winkelpand bouwen aan de Burgemeester Wijnenstraat in Asten , tussen de . De opdrachtgever heeft een locatie gekocht in het centrum van Deurne.


Op deze locatie willen ze een winkelpand met appartementen realiseren. Woonhuis met voormalige winkel Wilhelminastraat te Asten. Centrum Asten heel mooie winkelruimte te huur.


Het winkelpand is er nog steeds, met de oorspronkelijke gevel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts