woensdag 26 april 2017

Microcement wand

Microbeton en microcement afwerkingen op vloer, wand en aanrechtblad va. Vergelijk met tadelakt en Beton Ciré. Ontdek alles over Microbeton!


Wandafwerking met microcement is een prachtig alternatief voor Beton Cire, Beal mortex en tadelakt. Het bijzondere van microcement is dat wanden een .

Vanwege de hardheid zijn microcement en microbeton geschikt voor vele toepassingen. Dit stucwerk kan aangebracht worden op zowel wanden als op . Iedere vloer en wand heeft een eigen tekening wat juist uw microcement uniek maakt. Het kan na een gedegen voorbewerking op bijna iedere ondergrond.


En het mooiste is dat er geen voegen nodig zijn! Een van de nieuwste technieken is microbeton of microcement. Dit product kan zowel op de vloeren als op de wanden maar is wel een stuk prijziger dan de . Bovendien is microcement waterdicht en .

Is microcement afwerking te duur? Badkamer microcement wand. Microcement voor de doe het zelver, heel lang hebben we de dhz markt. Rustieke microcement vloer . Het is een afwerking voor o. Voor de muren kun je ook kiezen voor een afwerking met microbeton en microcement.


Dit is naast wanden ook zeer geschikt voor vloeren dankzij de . Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer of. Dit is een compleet microbeton wand pakket, u kunt direct aan de slag. Bestel nu: groothandel actie prijs, vaste verzendkosten, snelle levering. Je bent klaar om die ene vloer of die wand een meer industriële look te geven of juist wat warmte aan te brengen.


Cementlook hoogwaardige microcement voor Wand , Vloer en Buiten in vele kleuren en metaalpigmenten. U kunt uw nieuwe microcement vloer of wand ook laten aanbrengen door ons. Wij hebben de expertise, mankracht en middelen in huis!


De ondergrond van het microcement dient op een kwalitatief hoogwaardig manier te worden voor . Een wand met microcement geeft een ruimte in huis een hele bijzondere, moderne look.

Hiermee onderscheid je jezelf van de inrichting van . Leef-Beton Rotterdam – betonlook wanden en vloer. Iemand ervaring met het zelf maken van microcement , beton cire, beton look achtige dingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts