maandag 24 april 2017

Kosten geld storten ing

Met uw Betaalpas kunt u uw geld storten in een stortautomaat. Hierbij kunt u per storting. Iedere extra storting in hetzelfde kalenderjaar kost € per storting.


Zakelijke tarieven voor contant geld. Zowel aan de balie als een . Een bankrekening is bedoeld om geld op te zetten en er weer af te halen.

Echter voor een simpele handeling als geld storten op je rekening . U ziet de kosten voor het storten op het scherm van de automaat. Wat zijn de kosten van het storten van biljetten via een geldautomaat ? Lees op welke plekken je dat doet. Graag de voorwaarden eerst lezen voordat U een contract aangaat in het algemeen.


Contant munt geld storten kost geld. Bleek dat ik daar het geld gewoon kon storten in een abn amro pin. Dat een bankrekening bij de ING €per jaar kost vergeten ze even.

Waarom ga ik betalen voor het storten op mijn eigen rekening? Het verwerken van contant geld brengt hoge kosten met zich mee. Video voor het direct geld storten van biljetten bij ING.


Korte uitleg (circa minuut). Klanten van de ING die contant geld op hun eigen rekening willen storten ,. De eerste zes keer storten in een jaar is gratis, daarna kost het euro per keer. Door contant geld bij een bank op de rekening van de begunstigde te storten. Hier zijn kosten aan verbonden, bijvoorbeeld bij de ING € 50.


ING maakt een einde aan het gratis storten van contant geld. Rekeninghouders mogen vanaf februari nog slechts enkele malen per jaar . Meestal staan er dan automaten om geld te storten , maar je kunt ook naar de balie. ING kan dat wel bij een ING -filiaal doen, dan staat er een machine ervoor. Geld overmaken naar het buitenland doe je als je iets koopt op een. Andere grote banken, zoals ING , Rabobank en SNS hebben deze maatregel niet genomen.


De kosten voor een betaling bedragen van het transactiebedrag met een minimum van €9 . Zo ja, zijn daar kosten aan verbonden? In bepaalde ing kantoren kan je toch cash geld storten aan de automaten. Kan ik dan in bijvoorbeeld Spanje bij een ING aldaar geld storten op mijn.

Je zult alleen wel kosten moeten betalen. U kunt contant geld storten bij ieder ING -kantoor of servicepunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts