woensdag 26 april 2017

Quooker flex aansluiten

Welk type reservoir het beste aansluit bij uw keukensituatie kunt u zien op onze informatiepagina: . Deze kraan is uitgevoerd met een speciale flexibele slang. Zo kun je overal gemakkelijk bij. Een kokendwaterkraan, voorzien van een soepele. Inhoud set: kokend-water-kraan, reservoir en aansluitset.


Uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Goud zilver brons cashback actie! Drakaflex H07RN-F kabels zijn erg soepel, waardoor het leggen, verplaatsen en aansluiten van de leidingen prettig werkt. Direct uit voorraad leverbaar. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.


Keuken of wastafelkraan aansluiten. Quooker te laten installeren door vakmensen. Met mengventiel met warmwateraansluiting. Aansluiten was ook voor mij goed te doen. Van al die verschillende types quookers word ik een beetje tureluurs.


Het betreft hier een kokend water kraan die alles doet wat u van een dergelijke kraan verwacht. Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor quooker installeren van loodgieters. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang . PROreservoir, zodat de mengkraan qua design aansluit bij de kokendwaterkraan. Installatiehandleiding-combi-lees-voor-het-installeren-.


Verlengset 30cm (kokend- waterslang en LED-snoer) tbv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts