maandag 17 april 2017

Metalen kast woonkamer

Een metalen buffetkast… weer eens wat anders! Kijk in onze webshop voor buffetkasten van staal met deuren van glas en metaal. Tegenwoordig zie je steeds meer industriële meubels in de woonkamer staan.


Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op . In een paar simpele stappen stel je zelf de perfecte kast voor je woonkamer samen.

We hebben een ruim assortiment kasten : kies uit allerlei stijlen, kleuren en afmetingen. Perfect voor woonkamer , keuken, hal of slaapkamer. In opbergkasten bergt u spullen stijlvol en uit het zicht op! Talent metalen kast antique brass.


Boekenkast Match Goud hoog. Vind metalen kast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Open vakkenkast roomdivider design Nikki vakken zwart.

Kleine metalen kast met glazen deuren. Metalen lockerkast met deuren. De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling. Ook in de woonkamer zijn kasten onmisbaar. Vitrinekast met metalen grepen.


Je kan trouwens een open boekenkast in de woonkamer als room divider . Kies voor een eetkamerkast , een dressoir of buffetkast of een vitrinekast. LIXHULT kastencombinatie voor wandmontage, wit. Soof metalen kast met lades zwart. Deze artikelen zijn als partij geproduceerd of ingekocht (veelal voor een seizoen) en kunnen geleverd . Praktisch én mooi, dat is de ideale kast. Een mooie kast mag gezien worden en daarom hebben wij veel kasten in verschillende stijlen.


Wil je je woonkamer opnieuw inrichten? Laat je bij homeinspireren en bestel meubels online zonder verzendkosten banken, fauteuils, kasten en meer! Of je nou op zoek bent naar een kast voor in de slaapkamer of een dressoir kastje voor in de woonkamer , een compacte tv meubel of een salontafel. Wandkasten, wijnrekken en andere.


Vooral opbergkasten zijn een aanwinst voor iedere ruimte.

Kasten hebben wij in alle soorten en maten. Bekijk ons aanbod en bestel deze handige opbergers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts