vrijdag 17 november 2017

Woordzoeker engels

Gratis woordzoeker maken, gratis puzzels in andere talen, o. De leukste online woordzoekers speel je op . Een aantal familieleden zit in deze puzzel verborgen. Engels , Frans, Duits, Spaans. Landen, woordzoeker met namen van landen!

Wat is er leuker dan bestaande woordzoekers oplossen? Juist, zelf een woordzoeker maken en oplossen of jouw puzzel op laten lossen door anderen! Spelletjes met woorden zijn populairder dan ooit, open een willekeurige krant of tijdschrift en de kans is heel groot dat je één of meerdere woordzoekers vindt.


Hier vind je alle leuke puzzels, zoals online . Vertaal gratis jouw teksten naar o. Hieronder vind je de vertalingen van het woord woordzoeker in de meest . Zoek de woorden die rechts van de woordzoeker staan op. Streep elk woord dat je gevonden hebt in de woordzoeker door.

Deze pin is ontdekt door Alinda Wilbrink. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Klik op start en luister . Maak zelf online een kruiswoordpuzzel met je eigen woorden en aanwijzingen. Print het kruiswoordraadsel als een PDF of op papier.


Internetwijzer Basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs. Letters in het interieur zijn al jaren een gewilde accessoire. Dus hoe leuk is het voor je kind om zelf . Zoek en vind de woorden die verstopt zijn in het rooster met letters. Dit deel bevat woordzoekers en enkele legletters. Vind zo snel mogelijk alle woorden in het grid.


Je vindt hier leuke woordzoekers. Het zoeken, lezen en onthouden van woorden . Dit spelletje bevat speelkaarten en een potlood met gum. Woordzoeker Online is een leuk woordzoeker spelletje!


Probeer alle woorden te vinden. Kun jij alle woorden vinden?

Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts