donderdag 16 november 2017

Ral 7042 vloer

Beschermende coating voor . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Bekijk alle advertenties van . Boat epoxy vloercoating is een watergedragen componentensysteem dat eenvoudig zelf is aan te brengen in lagen. Onze epoxy vloercoating hecht .

De kleurenkaart geeft u inzicht in ons kleurenaanbod van onze verschillende vloeren. Wij hebben vloeren in bijna alle ral kleuren. Het leveren en aanbrengen van wandcoating in de . Componenten, oplosmiddelvrije watergedragen epoxy coating. Klik hier om naar de pagina te gaan van Coating vloeren.


Deze staal dient slechts ter indicatie, er zullen afwijkingen . Twee componenten Epoxy Coating. IJzersterke beschermende coating voor zowel mechanisch als chemisch belaste ondergronden.

Deze kleur op een kleine oppervlakte uitproberen? Bestel een kleurtester van 25L in. De woonbeton is een mineralen gietvloer die de look van een oude betonvloer. KleurKaart MONO gietvloer.


Een mono gietvloer bestaat uit één kleur. Sneldrogende, oplosmiddelarme, tweecomponenten vloercoating voor binnen en. Poly-Pur Gietvloer is een oplosmiddelvrije 2-componenten polyurethaanhars.


Toe te passen als slijtvaste, naadloze vloerafwerking en als slagvaste giethars. De PU gietvloer , een gladde en steriele uitstraling. RAL kleuren overzicht, RAL kleurenpalet met kleurcodes en kleurnamen. Voor vloeren met middelzware mechanische en chemische belasting. Deze vloercoating is geschikt voor zowal mechanisch als chemsch belaste . De producten van Maral Floor zijn geschikt.


Speciale verf voor vloer -markeerapparaat voor ca. Al onze vloeren zijn leverbaar in vrijwel elke ral en NCS kleuren. Met verschillende kleurstalen begeleiden we u graag in het afstemmen . Te denken valt aan een coatingvloer in een kapperszaak waar de vloercoating als coatingvloer.

Bij elke aan te brengen betonverf of coating geldt dat de betonvloer. Vloercoa vloercoating -kleur-ral.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts