vrijdag 10 november 2017

Brasserie de coninck van poolen

Brasserie de Coninck van Poolen is een gezellig restaurant in het hart van Den Burg op Texel. We serveren lunch en diner. Dit betekent dat al onze gerechten de hele dag te bestellen . De Coninck van Poolen , Den Burg: Bekijk onpartijdige beoordelingen van De Coninck van Poolen ,. Bekijk alle gegevens van dit bedrijf op de site van VVV Texel. Op Texel zijn honderden bedrijven, clubs en . De openingstijden van alle vestigingen van Brasserie De Coninck Van Poolen in De koog vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim . LOCATIE : BRASSERIE DE CONINCK VAN POOLEN. Hans Diepstraten heeft functies op zijn of haar profiel. In ons gezellige restaurant bent u van harte welkom voor een lunch, diner of . Voorbereidende werkzaamheden tot het vestigen van een brasserie.


See traveller reviews, candid photos, and great deals for Den Burg, The Netherlands, at TripAdvisor. Er zit dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt om te gaan dineren, lunchen of brunchen. Hand in Hand met Brouwerij De Koninck serveert dit eetcafé de trotse glazen.


De Hand is een restaurant dat verbonden is aan Brouwerij De Koninck. Reclamebureau Graden Noord. Een alleskunner op reclamegebied! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?


Moovit helpt je de beste route naar Bistro Pistache te vinden met behulp van het openbaar. Roeselare Polenplein is 2meters verwijder minuten wandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts