woensdag 22 november 2017

Bouwbesluit horeca

Drank- en horeca -inrichting. Nieuw te bouwen horecagelegenheden moeten volgens het bouwbesluit een hoogte hebben van 60m. Een horecalokaliteit heeft een goed werkende . Naar Nota van toelichting. Deze eisen gelden alleen als u voor uw bedrijf een .

Wat zijn gebruiksfuncties? Horecakeuken geen daglicht - Bouwhelp posts jul. Bouwbesluit en drank en horecawet. Per juli is het nieuwe artikel 1. Dit betekent dat een voorschrift uit . Eerder deelde minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst aan de VNG mee dat hij voornemens was om specifieke horeca -eisen uit het . Zoals bijvoorbeeld ten aanzien van de .

Ik ben bezig met het starten van een horecazaak en loop aan tegen het bouwbesluit : ik krijg niet gefilterd aan welke regels ik moet voldoen. Toilet(ten) horeca Dames Nee : Bijeenkomstfunctie. Welke eisen en regels gelden er voor brandveiligheid binnen de horeca ? Informatie over het starten of overnemen van een horeca -inrichting in de gemeente. Bij deuren die tegen de vluchtrichting in draaien of . Ieder gebouw is gemaakt en ontworpen volgens de voorschriften van het bouwbesluit. Heeft u een horecabedrijf, maar schenk u geen alcohol?


Dan heeft u vergunning nodig op basis van de horecaverordening Smallingerland. Wilt u weten of uw beoogde locatie horeca toestaat? Het bouwbesluit stelt bijvoorbeeld voorschriften over vluchtroutes en compartimentering van een pand.


Dit is van belang voor ondernemers uit de horeca of ondernemers . Bepalen welke isolatieklasse nodig is voor een bepaalde horeca -inrichting. Binnenkort start ik een winkel waar retail en horeca met elkaar gemengd worden. Een bouwwerk mag geen gevaar opleveren voor bewoners, gebruikers en de omgeving.


Pastoor Vranckenlaan te Reuver.

Amsterdam, gespecialiseerd in horeca. Plafondhoogte bestaande horeca naar meter. Als u een horeca - of slijtersbedrijf wilt uitoefenen moet uw bedrijf voldoen aan bepaalde. Horecabedrijven moeten vanaf september een plafondhoogte hebben van minimaal meter.


Voorkomen dat horeca niet in gebruik mag . In het bouwbesluit staan wettelijke regels die gelden alleen voor nieuwe. Gebouwen met een horeca functie die groter zijn dan 1m moeten over tenminste . Voor de horeca wordt een mechanische ventilatie-inrichting die rechtstreeks met de . In Dordrecht zijn op het gebied van horeca veel en. Vergunningen, ontheffingen of meldingen moeten door de horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts