dinsdag 14 november 2017

Alomtegenwoordig

Alomtegenwoordigheid is de eigenschap om overal tegelijkertijd aanwezig te zijn. In bepaalde religies en filosofische systemen wordt . Nederlands) op mijnwoordenboek. Je hebt gezocht op het woord: alomtegenwoordig. Wat is de betekenis van alomtegenwoordig ?

In het onderhavige geval moest - aldus punt 9 derde alinea, van de beschikking - op grond van het alomtegenwoordige karakter van de door heimelijke . God is alomtegenwoordig - Wat betekent het dat God overal aanwezig is? Ontdek hier wat deze eigenschap van God voor jou betekent. Maar de Bijbel leert niet dat God alomtegenwoordig is — dat hij overal, in alle dingen, aanwezig is. In plaats daarvan leert de Bijbel dat hij een persoon is en dat . Definitie van alomtegenwoordig in het Online Woordenboek.


Betekenis van alomtegenwoordig vertalen alomtegenwoordig vertaling.

Antwoord: Wanneer we zeggen dat God alomtegenwoordig is, bedoelen we dat God overal is. In veel religies wordt geloofd dat God alomtegenwoordig is. Possible languages include English, Dutch, German, French.


Althans, als in de vraag een zelfde soort alomtegenwoordigheid als die van God is bedoeld. God is overal tegenwoordig zowel in de hemel als . Wat doe je als een vader en man zo ontzettend zijn stempel op een gezin drukt dat ontsnappen niet mogelijk is? Als hij in zijn destructieve . Many translated example sentences containing alomtegenwoordig – English- Dutch dictionary and search engine for English translations. Het woord alomtegenwoordigheid is nog steeds een synoniem voor alomtegenwoordige , waarin de mogelijkheid om aanwezig in veel . Uit Alom (in de bet. 2) en het bnw.


Wel te onderscheiden van alom tegenwoordig , . Oorlog tegen de journalistiek is alomtegenwoordig. Afgelopen week sprak Leon . Technologie is de dag van vandaag overal. De tijd dat je met je modem moest inbellen om even op het internet te surfen is al lang vervlogen, .

Onbeken onbemin alomtegenwoordig. Corruptie is van altijd en overal. Het goed functioneren van de democratische samenleving. Vorige maand kreeg de Oostendse politiek nationale aandacht.


Open Vld en N-VA zouden een voorakkoord hebben afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts