donderdag 30 november 2017

Pepernoten spelletjes

Pepernoten zijn niet alleen heel lekker. Nee, je kunt ook spelletjes met pepernoten doen. O jee, deze pieten denken dat je pepernoten moet koken! Spelletjes voor jong en oud!


Hallo, Het is nog niet eens Sint Maarten, toch kijken wij leerkrachten weer vooruit naar. Als het aan mijn dochters ligt spelen we dit elke .

Zorg er voor dat zo veel mogelijk pepernoten in de oven belanden. En daarna spelen we het pepernoten piramidespel. Zwarte Piet kent een heleboel spelletjes met pepernoten. Beschrijving: Teken op een vel papier rondjes. Dit kan door een bord op zijn kop te leggen en deze over te trekken.


Kies verschillende grootte bordjes. Verlies niet teveel pepernoten onderweg door iets te raken. Klik hier om het spel te spelen.

Welke spelletjes zijn er en waar zijn ze? Welnee, pepernoten kweken is veel handiger en sneller! Bakpiet zich het recept kan herinneren. De pepernoot wordt in de schoorsteen gegooid en dan zwem je terug en geef de band . Zoals je weet komen de pepernoten vanuit Spanje in blik, een bijzonder populair spel onder de zwarte pieten is een wedstrijd blik gooien met lege pepernoot. Namelijk de ik hou van Holland pepernoten Quizzzz om te spelen in.


Daarna heb je dus pepernoten. Je schenkt wat limonade in, zet de kinderen aan tafel en dan begint het spel. Sinterklaas mijter met pepernoten.


Denkdobbelen is het meest verrassende spel voor pakjesavond: laat. Oma mag als ze pepernoten heeft opgegeten en met een pepernoot op haar hoofd . Tekenen of schrijven met pepernoten. Wat hebben Constantia-wijnen en pepernoten met elkaar te maken? Lezen, rekenen, moppen, spelletjes ,. In dit artikel lees je hoe je met pepernoten kunt oefenen met lezen en . Schiet met je catapult pepernoten in de mond van zwarte piet.


In dit spel moet je proberen alle pakjes en pepernoten te verzamelen en ze naar de juiste schoorsteen te brengen.

De kleur van elk pakje komt overeen met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts