dinsdag 7 november 2017

Kapsalon kipshoarma

Doe hierop de kipshoarma en dek dit af met de geraspte kaas. Wie zegt dat een kapsalon altijd een guilty pleasure moet zijn? Wij maakten een frisse kapsalon met zoete aardappelfriet en kipshoarma. Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet bedekt met shoarma, afgetopt. Als de friet en kip shoarma klaar zijn kun je de bakjes vullen.


Een makkelijke, net even gezonde kip shoarma schotel met zoete aardappel en kaas uit de.

Maak af met salade, lijkt wel gezonde kapsalon. Oh jammie deze kip shoarma kapsalon met zoete aardappel is pas echt lekker. Voordat je de lange lijst met kruiden ziet en dit recept ter . Tijd voor een perfect zondag maaltje. Op de vlog die ik gister publiceerde heb ik super . Kapsalon met zoete aardappel en kipshoarma it is! De enige echte kapsalon alleen nu ook thuis te maken.


Ingrediënten: doosjes Kip-Shoarma zoete aardappels rode uien tomaten ½ ijsbergsla tl gerookte paprikapoeder kokosolie.

Kipshoarmavlees, patat, salade met gesmolten kaas. Sis kebab, döner kebab, kipfilet of kipshoarma. Keuze Uit Patat, Aardappelschijfjes Of Rijst.


Na het succes van de kapsalon is het nu tijd voor een lekkere en iéts gezondere variant, de kipsalon! In plaats van shoarma gebruik ik kipfilet . U heeft nog geen bestelling ! Saus: Geen saus, Mayonaise, Ketchup, Knoflooksaus, Sambalsaus. Keuze uit: Knoflooksaus, Uiensaus, Tomatensaus of Sambalsaus. Beschikbare opties: Saus Keuze 1: Knoflooksaus, Uiensaus . Voeg wat magere kipshoarma , ijsbergsla en een zelfgemaakt knoflooksausje van yoghurt toe en voilà een verantwoorde kapsalon. Inclusief Salade, Knoflook En Sambal En Gratis Sauzen.


Arabisch brood (gesneden) met kipshoarma, friet en knoflooksaus of mayonaise. Waarom ik dan besloot om deze vega kapsalon te maken? Bak de vegetarische kipshoarma lekker goudbruin in een koekenpan met wat . Dubbelgevouwen pizza gevuld met tomatensaus, kaas en kipshoarma.


Een lekkere box met keuze uit döner, kipshoarma of kipnuggets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts