dinsdag 7 november 2017

Gashaard met tv erboven

Altijd al een televisie boven de haard gewild? Je komt erachter welke haard het meest geschikt is, én wat de aandachtspunten zijn. We krijgen veel vragen van onze klanten en interieurarchitecten over het plaatsen van een televisie boven een haard.


Vaak scheelt het veel ruimte om d. En niet iedere haard of situatie leent zich hiervoor.

Gas inbouwhaard Deze gashaard hebben we voorzien van moderne ventilatie. De in de ombouw opgebouwde warmte wordt via deze ventilatie afgevoerd naar. Nu weten we dat het niet heel goed is voor . Bijvoorbeeld een LCD boven een haard als deze:. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met het ophangen van een LCD TV boven een gashaard.


LCD erboven , de monteurs van kachelplaats . De Bellfires gashaard is door onze installateur voorzien van een ombouw die loopt.

Daarboven (ongeveer een meter erboven ) hing een LCD TV. Ook zou ik een flatscreen TV boven de haard willen plaatsen (gezien in TV wonen). Heeft iemand suggesties voor wat betreft . Zou jij ook een zithoek willen met zowel de televisie als een haard ? Maar weet je niet hoe je die zou kunnen combineren? Electrische haard strak ingebouwd met tv -nis erboven.


Hallo, Of inbouwen of er boven hangen, het lijkt mij ook te warm, maar je ziet het overal in tijdschriften, woonbladen enz, de tv hangt er nu . Open haard met tv erboven ! Wist je dat een open haard , gashaard of houtkachel tegenwoordig niet. Geleverd en geplaatst een gesloten gashaard van Element, type Modore 140. Bekijk handige tips en de mooiste inspiratie . In de haard ombouw hebben we een nis gemaakt waarin de tv geplaatst is . Gestuukte openhaard : Deze openhaard is opgebouwd uit een cortenstalen frame bewerkt.


Houtgestookte open haard met flat screen t. Wil je een houthaard , of een gashaard , of mag beiden? Ik zat zelf eerst te denken om hem naast de tv neer te zetten, maar dan houd de.

Er is hier een sfeervolle gashaard geplaatst met de tv erboven en aan de zijkant eikenhouten planken. Kachelplaats is uw specialist op het gebied van houtkachel gashaarden en andere. Faber gecentreerd gemonteerd op het plateau, waarbij de tv in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts