donderdag 29 juni 2017

Winkel hogewoerd leiden

Nieuw in onze winkel Brocante en Brood. We hebben een grote tafel met broo beleg, fruit en een drankje. U kunt zelf u lunch klaar maken, totaal 95. De namen van de bedrijven zijn enigszins gestandaardiseer voorvoegsels als Fa. Je kunt natuurlijk nog even bij ons.


Het is de moeite waard om in onze winkel te komen kijken naar onze uitgebreide. Het bevindt zich in hartje centrum, op loopafstand van de winkelstraten van Leiden “Breestraat en Haarlemmerstraat”, alsmede het fraai achtergelegen . Welkom op de site van woon- en decoratiewinkel de Woerd. U bent natuurlijk van harte welkom in onze fraaie winkel.


Thuis Bij Van Manen annex Van Manen Aan Tafel is een miniwarenhuis in Leiden. Een smaakvolle winkel in een pittoresk stukje Leiden. Tijdloos is gevestigd in het voormalige winkelpand van Hasselman . Daarnaast vind je adresgegevens en contactgegevens zoals . Wat begonnen is als hobby is verworden tot een eigen winkel waar wij onze jarenlange expertise dagelijks in de praktijk brengen. Naast tweedehands fietsen. De mooiste mode in het hart van historisch Leiden.


Luxe materialen en een tijdloze vormentaal. Soms ingetogen en sober, dan weer speels en vloeiend. Aenean commodo ligula eget dolor. Gebouw met negen winkels en een zelfde aantal bovenwoningen.


Hogewoerd in Leiden vinden met Rijksmonumenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts