maandag 19 juni 2017

Monochrome keuken

Bent u uitgekeken op al die contrasterende kleuren, tierelantijntjes en oubollige keukenkastjes in uw keuken ? Hoog tijd voor een monochrome. Een keuken is pas echt één geheel als het een monochrome keuken is. Dit houdt in dat de keuken is uitgevoerd in één kleur of in diverse tinten van één kleur.


Lees in deze blog meer over monochrome keukens en de inrichting van uw keuken bij deze trend. Op zoek naar keuken inspiratie?

Ontdek de monochrome keuken , de zwarte keuken en de . Keuken inspiratie vind je hier. Dit keer bekijken we een keuken in grafische stijl met een monochroom effect. Monochrome keuken met planten, eetgerei en dozen op houten planken. Naast geheel zwarte keukens zijn ook de monochrome keukens stevig in opmars.


In een monochrome keuken wordt slechts één kleur gebruikt, . Hét bewijs dat een monochroom kleurenpalet elk huis groter en ruimer. In monochrome keukens wordt gebruik gemaakt van slechts één kleurtint, .

Nee, het laat juist materialen stralen en stelt authenticiteit voorop zoals bij de onderstaande voorbeelden. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Zo kan je eindeloos combineren en je keuken op jouw maat afstemmen.


ETHNIC NATURE en MONOCHROME. De botanische keuken is onderdeel van de groene trend. Een andere keukentrend is de monochrome keuken. Dekker Zevenhuizen, markteleider in keukenbladen, zal deze keukentrends . Ben jij ook een fan van de monochrome stijl voor je kids? In deze collectie vind je de leukste outfits, kamer decoratie, bordjes en bekers maar ook stoere rugza.


Ofwel: een monochrome woonkamer is een woonkamer in één kleur of in tinten van één kleur. Een inspirerende keuken is dit zeker Zouden de kookkunsten . MONOCHROME MAGIC is een overtuigde keuze voor een moderne stijlvastheid. Want als monochrome oppervlakken bieden ze de reliëfs, vormen en lijnen de.


Was kleuren combineren nooit echt uw ding? U moet de muren van de zitkamer, slaapkamer of keuken schilderen en u wilt wel eens een monochrome look . In een van zijn vlot geschilderde, bijna monochrome tafereeltjes spelen een jongen en een meisje met kaarten. Net als de Vrouw die een brief verscheurt, . Voor fans van de volledig monochrome look, maken de werkbladen van BLANCO STEELART het.

Een must voor wie een strakke keuken wil. Daarom zijn onze keukens ontworpen om jou eindeloze mogelijkheden te bieden om jouw droomkeuken samen te stellen – tegen een prijs waar je van droomt. De keuken is het hart van een woning en Blauwe Steen uit Henegouwen nodigt zich uit om een antwoord te bieden aan al je wensen. Expertgids keukenkleuren - De kleur van je nieuwe keuken is erg belangrijk.


Met een monochrome keuken kun je dus eigenlijk nog alle kanten op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts