vrijdag 16 juni 2017

Afmetingen huislift

De afmetingen van een huislift verschillen per model. Het productassortiment van thyssenkrupp omvat huisliften voor de kleinste ruimten tot normale afmetingen. Aesy Liften biedt tal van standaard afmetingen.


Liever zelf de afmetingen van uw lift bepalen? Liftschacht afmetingen bepalen hoeveel ruimte een lift inneemt. Bekijk de liftschacht afmetingen van onze compacte liften.

Betrouwbare huisliften zonder schacht en zonder put, leverbaar vanaf. De kleinste, volwaardige huislift op de markt! Deze extra kleine huislift bestaat enkel met draaideuren.


Voor het plaatsen van een huislift moet gekeken worden naar de benodigde buitenmaat. De meest doorsnee afmeting van een huislift is 100x120cm. Dit artikel is uitsluitend gericht op personenliften (zie het begrip lift in artikel ) in.


Dankzij deze flexibiliteit zijn onze liften geschikt voor alle soorten gebouwen en schachtafmetingen. Voor iedere mate van gebruik hebben wij een geschikte lift. Eenvoudig in gebruik en handig.

Bij spanningsuitval gaat de lift vanzelf naar beneden en opent de deur. Product, Beschrijving, Machinekamer, Max. KONE EcoSpace, Kostenefficiënte lift voor lage (woon). Daarnaast voldoen ze aan alle . Alle afmetingen van een lift zijn anders. Möhringer liften maakt alle liften op maat.


Heeft u vragen over de afmeting van een lift ? Een huislift van thyssenkrupp Home Solutions staat voor toegankelijkhei duurzaamheid en kwaliteit. De energiezuinige huislift is in diverse maten verkrijgbaar. Onze huisliften passen in elk interieur en u kunt ze . Vanwege de uitgekiende afmetingen is hij bijna in iedere woning te monteren. Te plaatsen bij een putdiepte vanaf slechts 120mm en daardoor is de personenlift . Kiezen voor trapliften van Comfortlift Orona is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid.


Tevens garanderen wij u een voordelige prijs voor uw traplift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts