maandag 26 juni 2017

Jbc nieuwe collectie 2017

Op zoek naar nieuwe trendy stuks? Shop dan online bij JBC en straal met je nieuwe outfit! Gratis verzending naar je winkel en gratis retour.


Stijlvolle dameskleding en leuke accessoires vind je bij JBC ! Gratis levering in alle JBC -winkels en gratis retour.

Nieuwe herfstcollectie voor dames . Donkerblauwe skinny jeans. Ontdek onze jurkjes, T-shirts en sweaters voor het nieuwe seizoen. Verwen je baby met stijlvolle nieuwe kleertjes. Ontdek hier de nieuwe JBC - collectie van Karen Damen.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Straal op elk feest met de lentecollectie van jbc.

Als het spannend is, of als je helemaal los gaat. Als je het groot ziet, of net niets verwacht. De winkels zijn altijd comfortabel en fris ingericht en laten de collectie in het oog springen. De webshop van JBC straalt hetzelfde gevoel uit. In de JBC -winkels en webshop vind je een gevarieerd aanbod collecties voor.


Ann en Bart Claes over de duurzaamheidsstrategie van JBC. Er is in deze collectie ook gewerkt met lyocel en met gerecycleerd polyester. Niet actief in de creatieve sector.


JBC boort nieuwe markt aan met verkoop op Bol. HET INSPIRATIEMAGAZINE VAN JBC. Katja Retsin zet haar kinderen in voor JBC - collectie. De Rainbow City Warriors collectie van JBC is een vrolijke kindercollectie. Mijn jongens hebben hun nieuwe broekjes alvast met veel plezier . Voormalig medewerker maakt eigen collectie voor JBC.


Veerle Koninckx, vroeger nog marketingmanager bij JBC , heeft voor het . Vlaanderen en ver daarbuiten kwam even uit zijn comfortzone en werkte samen met JBC voor een leuke collectie.

Kdoet een beatbox-poging en Koen De Bouw en Dimitri Vegas zijn nieuwe. Het JBC kortingsbon en promotie overzicht is up-to-date. Alleen vanavond: korting op de hele JBC - collectie. De Vlaamse modeketen JBC brengt een kledingcollectie - met bijbehorende schoenen - in samenwerking met het Belgische kindermodemerk I .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts