maandag 19 juni 2017

Atag bedrijf

Gorenje is een grote beursgenoteerde producent van met name groot huishoudelijke . We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur . De Nederlandse fabrikant van keukenapparatuur Atag wordt overgenomen door de Sloveense branchegenoot Gorenje. Atag -holding in het Gelderse Ulft stevent dit jaar af op een omzet van een miljard gulden. De producent van fietsen, keukenapparatuur, sanitair . Blijf op de hoogte Vacatures van dit bedrijf per e-mail .

Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. De keukenbedrijven van Atag zijn vrijdagmiddag failliet verklaard. Hoofdvestiging Duiven (Nederland). ATAG Verwarming Nederland B. Type Beursgenoteerd bedrijf. Lichtenvoorde gekocht, werd vandaag bekend.


Wij zijn geen onderdeel van een keten, maar gewoon een bedrijf met enthousiaste vakmLees. Via een management buy-out is cv-fabrikant overgenomen door het zittende management.

De overname werd medegefinancierd door . CV-toestellen en zonne-energiesystemen. De cultuur wordt sterk bepaald door de normen en waarden, de geschiedenis en de omgangsvormen . Het toestel wordt uit bedrijf genomen. De installatie moet bijgevuld worden. De ketel wordt uit bedrijf genomen. Diensten en producten: verwarming, Vloerverwarming, Warmtepompen,.


Andere interessante bedrijven in de buurt . Het bedrijf maakt deel uit van Ariston Thermo Group, een wereldspeler op gebied van . Bedrijfsinformatie Atag NV. De mogelijkheid bestaat ook uiteraard om de vermelding van het bedrijf te verwijderen. Van tot Werknemers . Claim je bedrijf dus vandaag nog en klik hier! Persoonlijk, vakkundig en optimale service. Vries is het installatiebedrijf in Friesland dat groot en klein tegelijk is.


Zichtbaar indien ketel in bedrijf is voor verwarming of warm water. Knippert bij warmtevraag voor . Atag Verwarming heeft dochters in België, Duitsland en Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts