vrijdag 30 juni 2017

Oude rode vloertegels

Aangeboden boeren rode plavuizen afmeting : 20xtotaal 7. Dit is een restje dat de vorige bewoner van ons huis heeft achter gelaten. Tegels zijn ongeveer 12cm o… Gratis. Prijs is voor volledig lot!


Oude gesmoorde blauw-grijze plavuizen. Oude antieke plavuizen, zalm genuanceerd.

Antieke Hollandse rode boeren plavuizen estrikken. Oude vloertegels zeer creatief gelegd door de klant. Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend.


We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels , . Franse of oud -Hollandse tegels en ga zo. Er zijn nog heel wat vloeren te vinden van rode en blauwgrijze. Boomse oude tegels - rood.


Niet geschikt voor buitengebruik!

Formaten tussen: x cm. Wij hebben in de berging een oude rode vloer liggen en we zouden deze graag houden. Nu is het probleem dat die vloer er echt slecht uitziet . Deze estriken zie je veel terug in oude boerderijen, ze werden veelal gebruikt. Bij het smoren gaan de tegels een speciale oven in, hierin wordt steenkool . Ik hou niet van olie of olieachtige behandelingen op poreuze tegels naar mijn.


Wij wonen in de haag in een oud pand midden in het centrum, . In mijn jaren keuken liggen rode en gele 10xtegeltjes. Ambachtelijk handgemaakte rode estriken, grijze estriken, en terracotta tegels. Op zoek naar terracotta tegels ? Bij Kempische Bouwmaterialen vindt u een aanbod oude terracotta tegels dat zowel op kwalitatief als kwantitatief gebied zijn. Bovenzijde en onderzijde is.


Ik heb een vraag aangaande een oude tegelvloer bij ons. Hierop vertonen zich lelijke. Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat.


We zaten al enige tijd met het probleem hoe we de prachtige oude rode.

West-Vlaanderen: oude bouwmaterialen zoals tegels ,. Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels. De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer . Hij verrichtte herstelwerk aan de Oude Halle en aan de Nieuwe, alsook aan de Wissel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts