donderdag 22 juni 2017

Leisteen tegels snijden

Ik weet niet of deze hulpvraag hier is toegestaan maar niet geschoten is altijd mis. Ik ben zelf luidsprekers aan het bouwen, en wil de voet en . Tegels in stroken zagen nov. Zagen natuursteen tegels nov.


Leisteen vloer leggen: plan van aanpak?

Wil jij tegels zagen met een decoupeerzaag? Vind je een tegelslijper duur, maar wil je toch tegels zagen? Hoi, Ik ben bezig met de inloopdouche te betegelen met tegels van X 4 1cm dik. Voor het snijden gebruik ik een tegelsnijder die tot mm . Om stenen, tegels of banden op maat te maken, kun je deze knippen of zagen.


Echte vaklui kappen deze zelfs af met een straathamer, maar . Net als met keramische tegels krijgt u als verwerker de laatste tijd steeds vaker te maken met nieuwe trends en ontwikkelingen in natuursteen.

Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Bij kwartsiet en leisteen komt een zuivere rechten vlakheid niet voor waardoor de tegels licht bol of hol zijn. Dit moet opgevangen worden door bredere voegen. Met de Multitool tegels of voegen snijden. Tijdens het leggen van je natuursteen vloer kom je altijd wel een klein hoekje.


U kunt gebruik maken van een afkortzaag of een ronde een met een blad voor metselwerk. Omdat de tanden zijn zeer fijne, zullen ze . Als u tegels van 3cm dik of meer gaat gebruiken, kunt u het beste kiezen voor een grote slijptol of een waterzaag. Dit heeft als voordeel dat het wat sneller gaat. Te dikke tegels waardoor de tegelvloer hoger uitkomt dan de dorpel van de voordeur.


Een vloer uitkiezen die veel onderhoud vergt. Natuursteen niet op tijd . Naast natuurleien zijn er kunststeenleien (ook wel tegelpannen genoemd). Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Lees alles over de voordelen en het gemakkelijke onderhoud van leisteen vloertegels van Nibo Stone of bezoek het inspiratiecenter in Venlo of Vianen.

De laatste tijd komen er bij de afdeling Technisch advies van het WTCB alsmaar meer meldingen van schadegevallen bij het versnijden en verzagen van tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts