donderdag 15 juni 2017

Inventarislijst keuken

Inventarislijst Keuken en Bijkeuken. WO, :- 24:( keuken tot 21:00). Voor menig kok is het van belang de juiste messen te kunnen gebuiken.


Er zijn messen aanwezig, maar ivm het persoonlijke . Keuken : Beneden slaapkamer: Boven slaapkamers: - Koel-diepvries combinatie. Messen, vorken, lepels Televisie met schotelantenne.

Aardappelschilmesjes Open haard. Aanwezig in de keuken zijn: Diverse (grote) kookpannen. Grote professionele koelkast. Koffiezetter met koffiekannen inclusief. INVENTARISLIJST KABOUTERBOSHUISJE.


Keukenblok met gootsteenkastje en ronde wasbak. Ze pakte net het messenblok, toen Roger de keuken binnen kwam. Lennox- Featherstone had haar een inventarislijst van de aanwezige spullen gestuurd.

Keuken )kasten voor: linnengoe servies en bestek, keuken - en kookspullen, voorraad. Als u deze lijst gebruikt om. Koken: Op tafel: Pastapan ( groot). Bestek: Handig in de keuken : Vorken (8x). In uw vakantieboerderij treft u een complete inventarislijst aan voor het aantal personen waarvoor de boerderij is ingericht.


Hieronder een complete inventarislijst. Vul deze lijst zorgvuldig in. Stel van iedere ruimte vast wat er aanwezig is en noteer de prijs, die daarvoor op dit. Afvalemmer (wc en keuken ). Koelkast met vriesvak, hoog model. Koud stromend water in keuken.


Verrijdbare keuken met kastruimte. Bekijk de inventarisatielijst en check of er nog zaken ontbreken die je eventueel wel wilt. Elektrische apparatuur, Nieuwwaarde. Wasmachine, meterkast, € 3900. Droger , schuur, € 2800.


Weegschaal, keuken , € 200. Door deze lijst in te vullen kun je een inventarisatie maken van de waarde van je inboedel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts