donderdag 22 juni 2017

Horeca veiling troostwijk

Het resultaat van jouw selectie is veiling kavels. Horeca en keukenmateriaal te Turnhout. Niet alleen horeca -inventaris waaronder serviesgoe meubilair, . Find this Pin and more on horeca by . Als u op het onderstaande klikt, ziet u onze op dit moment lopende veiling.


Bezoek onze veilingpartner : TROOSTWIJK VEILINGEN.

Encuentra este Pin y muchos más en . Partij kantoorinventaris en professionele horeca apparatuur (Domeinen Roerende Zaken). Online partnerveilingen - Portefeuille van gemeente Rotterdam. Onlangs een lot gekocht op de . Antwerpen De verkoop van vier bekende horecazaken van architect Jo Peeters wekt enorm veel interesse. Om te registreren, klik hier.


Taxaties en inventarisaties van machines en totale bedrijfsinventarissen - Gespecialiseerd in online veilingen. Onze taxateurs en experts .

Handel in winkel en horeca inventarissen nieuw en gebruikt. Inkoop van partijgoederen. Organiseren van veilingen van bv. Bied online mee in onze veilingen.


HORECA and event-materials, including: kitchen appliances, light and sound equipment, (terrace) furniture and much . Misbruik van faillissementsveilingen voor gewone verkoop per. Naast horeca -apparatuur, kantoorinventaris . Veilingen van meubilair en machines, horeca inrichtingen van failliete bedrijven en winkelrestanten. Troostwijk Auctions is een internationaal veilinghuis. Een veilinghuis dus, voor wie de veiling van de inventaris van het Jachtslot Mookerheide in Molenhoek bijzonder is.


Ook horecakeukens dus en uitbater Hennie van Hout heeft ons gevraagd om ook de rest . Om de schuldeisers te vergoeden worden alle bezittingen door de curator verkocht. Online veiling van horeca keukenapparatuur afkomstig uit een grote zorginstelling Midden-Nederland. De veiling van AC Nederweert Zuid is gestart op juni.


Jumbo biedt horecaondernemers en handelaren een uitgelezen kans. Yab Yum is een horecazaak met een “e” erbij, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts