dinsdag 20 juni 2017

Taalbeschouwing 3de leerjaar werkbladen

In deze werkblaadjes vind je heel wat opdrachten terug om taalbeschouwing te oefenen met kinderen van het derde leerjaar. Tijd voor Taal accent - Taal taal : lezen. De werkbladen zijn gesorteerd per vak.


Als je op een link drukt, wordt het werkblad geopend in Word of een ander tekstverwerkingsbestand. Comments Off on Van Graan Tot Brood . Die staat boordevol oefeningen.

Klik op het handje hieronder! OEFEN DE WOORDPAKKETTEN VAN TIJD VOOR TAAL ! Ook staan er nog taalwerkblaadjes te wachten: t of dt, ij of ei,… Zeker het bezoeken. Kleur de delen die nodig zijn om het schema te laten kloppen. Voorbereiding toets taal 3de leerjaar : Einde schooljaar.


Nu het stilaan herfst wordt heb ik terug wat tijd om me met werkblaadjes. Woordpakketten voor het 2de tot 6de leerjaar. Gietjes Corner: Huiswerkje taalbeschouwing en spelling.


Getallen, weergegeven met blokjes, kunnen noteren in cijfers.

Op kleine stukjes van het duizendveld de . Bruikbare taalwerkbladen voor het onderwijs. Jeugdauteurs vertellen over het boek dat zij onvergetelijk vinden en geven geweldige schrijf-, spellings- en leestips om zelf mee aan de slag te gaan! Diverse taaloefeningen 3de lj. Bij deze bijdrage horen leermiddelen voor de verschillende hoofdstukken, nl.


Begrijpend lezen: De brievenbus die wou niet meer. Werkblad over pictogrammen. Omdat er ook regelmatig gratis lesmateriaal ( werkbladen ) te downloaden valt ! Maak een mooie verzamelmuur op . Allerlei materiaal voor het 1ste tot en met het 6e leerjaar : taal , rekenen, W. Ontleen Kameleon 3e leerjaar.


Spelling en taalbeschouwing - ( BILLIAERT Erik VAN DEN ABBEELE Bob) via Obed. Website waarop je automatisch een werkblad kunt maken en afdrukken. Online oefeningen voor het derde leerjaar aansluitend op de taalmethode. Carnaval, werkblad opzoekwerk, vijfde leerjaar.


Mediawijsheid: computertaal 3de leerjaar , toetsenbord. Deze werkbladen zijn gemaakt in Word en Excel, maar zijn perfect te lezen en te bewerken met Open Office. Spelling vijfde leerjaar uit Taalsignaal (bedankt Jan Aerts, VB De Springplank) .

Alle dieren moeten steeds van klein naar groot lopen. Schrijf de getallen in de juiste volgorde op de stippellijnen. Doelgroep: lagere school - 1ste t. Rekenproblemen remediëren.


Samenstelling: kopieermap met handleiding 165p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts