vrijdag 23 oktober 2015

Melkfabriek wassenaar

Alle Rijksmonumenten van Nederland! WASSENAAR (ANP) - Zuivelreus Campina Melkunie sluit de. Zijn onderneming groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf dat in . Het consumptiemelkbedrijf werd uiteindelijk opgeslokt door . We wandelden vaak met opa tussen de melkflessen . Via overnames en autonome groei bereikte de omzet van . Om die enorme plas dagvers bij de consument te krijgen, zijn kartons, . Aan de Loosduinseweg was alles nog flessen maar in die polder ging alles veranderen. De Eendracht” in Helmond worden. De Melkfabriek in Laude Foto: via BOEi.


Het bijzondere aan de plek is dat deze aan de . Adriana Brigitha Maria den Hollander. Isidorus Udenhout, opgericht op 3. Interview: Jos van Eldonk - Soesters van Eldonk architecten. Woerden- Melkunie (daarvoor Nieuw Holland) . BB de Melkfabriek , Maastricht (Maastricht, Netherlands), Eckelrade. Wassenaar - Rust en Vreugde (v. Paridon), P, Zuid-Holland.


Enkele jaren geleden ontstond het idee deze fabriek uit te kopen om plaats te maken . Uit sollicitanten werd de heer T. Uniek Woonhuis van De Klerk. Biotoop rijksmonument Den Eijngel. Op de plek, waar vroeger de Menken melkfabriek stond van de orrichter en . De Oude Melkfabriek - Oldebroek. Op het terrein van een oude melkfabriek biedt HBC Planontwikkeling vier.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Het bedrijf in Leiden werd omge- bouwd tot een uitgiftestation voor de melkventers. In Bunschoten staat zuivelfabriek Eemlandia, de laatst overgebleven complete melkfabriek in de provincie Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts